dosť ma zaskočil jedna odpoved v mojom fore, kde hľadám hercov, kde sa neikomu nepáčilo to, že som to zverejnil na tomto servery....prosím...napíšte sem, komu sa to nepáči, alebo komu to je jendo, alebo kkto so mnou súhasí...dakujem
nemozes si robit velku hlavu zo setkych komentov, lebo kazdy mame iny nazor na danu vec a niektori ludia mozno pisu aj podla nalady aku maju...takze ked mal niekto zly den, jednoducho sa vyvrsil na niekom, kto mu prisiel do cesty a zhodou okolnosti si to bol ty...a ak ti to admin nevymazal nevidim problem...
To ťa tak znechutil jedniný negatívny komentár? Na to by si si mal zvyknúť. Ľudia sú rôzni, majú rôzne názory a nemôžeš čakať, že všetci budú milí a prívetiví. Buď rád, že ťa @azel nezmazal, lebo on to spraviť mohol
jj urcite lepsie ako preco ma opustil, ako ho ziskam a podobne to nemazu do pice, ale nieco co sa tu objavi raz za uhorsky rok hej jebem nato cely svet je skazeny
hľadaj hercov... kľudne... ale TOTO je vyslovene zbytočné fórum. to teraz každý názor, čo ťa zaskočí, budeš zvlášť prediskutovávať?
zapamätaj si jednu dôležitú vec. VŽDY sa nájde aspoň jeden človek čo s tebou bude nesúhlasiť/bude do teba vyrývať. VŽDY. takže sa nauč prijať aj také názory, lebo riešiť to takto, tak zabiješ polovicu života na fórach....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
"Forum nie je inzercia." V podstate mal pravdu a dá sa to vnímať ako reklama.
Chcela som len povedať, že má to na prostriedky, nie že by sa bežne mstil mazaním fór :/
takze na komentar @12 radsej sa viac nevyjadrim
a k teme: je mi to uplne jedno.
zapamätaj si jednu dôležitú vec. VŽDY sa nájde aspoň jeden človek čo s tebou bude nesúhlasiť/bude do teba vyrývať. VŽDY. takže sa nauč prijať aj také názory, lebo riešiť to takto, tak zabiješ polovicu života na fórach....