@hajzelodkosti Vsak moze aj nemusi... Ale s novym serverom sa predsa zvysuje kapacita nie ? Tym padom mas viac miesta a taktiez ti stranku nacitava rychlejsie atd... Ak sa mylim tam mi povedz/napis ako to teda je.
Stačilo by zohnať šikovného programátora lebo aj Facebook má skripty na to aby sa informácie inač ukladali a načítavali a vďaka tomu by birdz mohol isť rýchlejšie.
@mcaxebread@66pepo66 mudrlanti, problem je v tom, ze birdz ma 10 rokov stare skripty na ktore sa nabalovali nove a nove aplikacie. Problem s kapacitou servera riesia trochu ine weby (sme.sk, banky..)
@hajzelodkosti Nerozumiem cim sa akoze strapnujem. Napisal som co som si o tom myslel a taktiez som ti napisal, ze ak sa mylim mas mi to vysvetlit, takze neviem co je na tom trapne ale budiz.
@majo - Fajn, ja zo seba mudrlanta nerobim a je dobre, ze to niekto vie vysvetlit pokial sa do toho rozumie. Ja som totiz nevedel, ze pytat sa je trapne.
@majo veď si písal že sa na starý skript sa nabalovali nové aplikácie. Tak miesto toho noveho dizajnu sa mohla energia investovať do toho, čo bolo treba. Takto som to myslel
@semhamforas energia (inak povedane peniaze) sa musia investovat hlavne do veci, ktore udrzia a zvysia navstevnost. Novy dizajn + sekacka je otazkou tyzdna, navyse dizajn sa robi priebezne. Ak by sa mali zakazdym prekopat zaklady tak by birdz nebol tam kde je dnes.. Robia sa nove creva, ale ludia akosi nevedia pochopit to, ze svet sa netoci len okolo birdzu. hovorim to po x-ty krat, ale komu sa nepaci, moze odist..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Samotný birdz je dosť nákladný na veľkosť. Vela obrazkov, skinov, všetkého možného....
este ban dostanes ze si sa vyjadril ze sa ti nieco nepaci
@majo - Fajn, ja zo seba mudrlanta nerobim a je dobre, ze to niekto vie vysvetlit pokial sa do toho rozumie. Ja som totiz nevedel, ze pytat sa je trapne.