nejdem písať nicky, lebo to je prísne tajné, koho tu poznám, ale spočítam ti ich
cca 19 (hádam som nezabudla nikoho ) poznám normálne (tak že poznajú aj oni mňa a už sme nejakú akciu spolu poriešili), ďalších zo 10 poznám len tak z videnia, a s nejakými sa ešte musím spoznať čoskoro, že jo, @demonica13@l1me@atep a zvyšok
trochu som rád že nikoho, pretože toto je môj virtuálny "svet" ale zase nebolo by na škodu. Len som v takom "zapadákove" alebo "východákove" že nikoho takého nepoznám.
@nixxina lol debilus to áno nakupíš ale za cudzie peniaze a ak myslíš všetky čipsy tú suť zo spodku sáčka čo mi necháš tak áno a áno smrdím po stretnutiach s tebou trvá dlho sa od toho vydrhnúť
poznam tri birdzacky, jednu poznam uz 14 rokov, druhu len nejaku dobu obcas ju stretnem vonku a pokecame a s tretou som bol v kine...prve dve som spoznal osobne pred birdzom, tu tretiu som spoznal prave tu za co som birdzu vdacny
naratal som ich zatial 26 a to nepocitam tych, co sa tu vyskytli len parkrat na kratko (asi 10) a tych, ktorych poznam hlavne mimo bz a sa tu vyskytli a fungovali akoby nahodou.. (plus minus 5-10)
Cez 60. Ale to mnohých z nich som najprv spoznal osobne a až potom som zistil, že sú aj na Birdzi. A ešte viac z nich to tu rýchlo vzdalo a ak to mám rátať na aktívnych userov, tak do 20.
je ich pomerne dosť, keďže mám veľkú nepochopiteľnú úchylku na birdzákov, ale reálne milujem len jedného človeka odtiaľto. (ale hrozne strašne sa teším na tie ts-ky typu "myslela si tým mňa?")
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
101 komentov
A možno ešte niekto o kom neviem, že tu je.
cca 19 (hádam som nezabudla nikoho ) poznám normálne (tak že poznajú aj oni mňa a už sme nejakú akciu spolu poriešili), ďalších zo 10 poznám len tak z videnia, a s nejakými sa ešte musím spoznať čoskoro, že jo, @demonica13 @l1me @atep a zvyšok
inak som stretol @sturmer , @lem0n , @majo16 , @micenzo , @sugy1
potom je tu ešte možno aj 10 ľudí ale to sú ľudia čo tu boli len raz alebo sem nechodia a už ani ich nicky neviem
@greyness je super babenQa a mam ju moc rada
@heatrow je letisko a miluje kupanie sa v dazdi spolu s @mm47
@nietimekki je kralys najvecsi
s @vampiresister666 je najlepsie na koncertoch
@lem0n je velice, velice haluzak
@vast si malokedy najde cas na nase stretka
tak toto zhruba co poznam osobne
este som si spomenula na @turgon a @soraya Ale to uz bolo vcelku davno pred polrokom
ladyfox, nathalicatko, soraya, hovado, narazuvzdornaa, hegi(s nejakymi cislami), seth7, marleymt, daddy, frenkie107, outsider, bejak, 1topsecret (a urcite som niekoho zabudol, zaco sa velmi ospravedlnujem
(aké prekvapenie!)
takze predstavujem vam @barky ho
a este macika poznam
a poznám @nathalicatko , @rifla , @alex458
@turgon tak ved napravime
ale nie so seckymi som este v kontakte, ale tak s niektorymi som mala solidne vazne vztahy
a tak no.
stretla som sa minimálne s 50tkou birdzákov....
v ruzomberku?
No a ja asi osobne poznám z užívateľov birdzu asi 4-5 ľudí S ostatnými sa musím spoznať
a ešte isto nejakí, len ste mi nenapadli sorry
@atep jo, treba niekedy
a už mi nikto nenapadá
a stavim sa, ze som este na nietkorych zabudol...
bizbilio
ladyfox
indifferentgirl
nincur
soraya
ssnehulienka
lillgaga
depropex
povedať, že ich poznám môžem tak o polovici
@13 to si vyhral polku z nich teda