ja volím tento príspevok a nad človekom ešte porozmýšľam. Nechcem tým niekoho uraziť len ma to proste rozosmialo, no a čo, páči sa mi primitívny humor.
50 Yacopsae
9. marec 2017 12:10 @marcello1111 veď aj ty si buzerant.
@lacius čo tým presne myslíš? Nejako mi to nepasuje s tou story, ako si bol zabanovaný jednoducho preto, že si bol anonym, ktorý otravoval, nadával a robil zle bez príčiny.
Presne a co tak ten BAN za pridanie gif zo serialu The Walking Dead. Alebo BAN za to, ze som si nechal odcudzit heslo. Nemas ziadne informacie, tak nerob zo seba kretena.
@etelnair Odpovedz mi na otázku: Si znechucený a nervózny ze života, alebo taký zakomplexovaný? Žiadne vyhýbavé otázky, chcem len odpoveď, že ktorá z nich....
@hagelslag predstav si ze som birdz neotvaral s tym ze sa chcem s tebou bavit @lacius ked ti to v hlave spravi dobre tak si kludne mysli ze sme spolu s tikalokom obaja tebou posadnuti, pravdepodobne ti nieco zavidime
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
50 Yacopsae
9. marec 2017 12:10
@marcello1111 veď aj ty si buzerant.
Neustale "mudre" sracky, tak ak ta to tu tak irituje, tak sa odtialto odjeb a daj ludom oonecne pokoj.
To sa stava, ked slabi jedinci nedokazu ustat odlisny nazor.
Presne a co tak ten BAN za pridanie gif zo serialu The Walking Dead. Alebo BAN za to, ze som si nechal odcudzit heslo. Nemas ziadne informacie, tak nerob zo seba kretena.
Nie je uz potrebne reagovat na provokaterov, uz davno si mal mat BAN, sice, bolo by lepsie ak by si sa najedol.
Koncim...
V tvojom pripade 1 stupen kokotizmu, neboj etelnair, aj to sa da liecit.
ja som sa tým niekde tajil?
Pravdou je, ze som na teba ako prvy nikdy nereagoval, v tom pripade by ma zaujimalo, ci si posadnuty mojou osobou?
Je to smutne v kazdom pripade...
@lacius ked ti to v hlave spravi dobre tak si kludne mysli ze sme spolu s tikalokom obaja tebou posadnuti, pravdepodobne ti nieco zavidime
Dobre by mi spravilo len to, ak by som vedel, ze ma uz nebude otravovat koncentrovany potrat ako si ty.
Daj mi uz pokoj a bez do pice...
BAN? Preboha, ved by sa ti zrutil svet.
snad
Aj masturbujes nad tym, ked dostanem BAN? Ani by som sa necudoval, keby si nevyplakaval za kazdym u admina, no teraz to uz nejde, vsak?
Neboj, ostanem tu a budem ti pripominat aky si kokot, aspon nieco dobre pre teba urobit musim.
Nuda...
Criminal minds s07e04 ta porazilo.
@nespiacakraska
Do prepadnutia výhry ostáva: 23h59m59s