No takže, napadlo ma žeby tu mohla byť nejaká birdzovská kronika kde by sa zaznamenávali rôzne udalosti, rôzne stretnutia, rekordy, ale aj rôzne výmysly ktoré urobili birdziaci,...vlastne každý birdziak by mohol niečo to tej kroniky napísať ale mu
Hm. Kronika ako skor nieco ako Birdzovska kniha rekordov (Guinessova kniha rekordov)? Alebo skor kronika, v zmysle ze ako pisali stari ludia v stredoveku kroniky, ze ktory kral co urobil, cize nejaka kronika, ze bude zaznamenavat vyznamne udalosti zivota Birdzakov?
Hmm... OK mne sa to paci... Ze by sme to okolo 1.jula spustili, len neviem presne ako by to fungovalo... Ze by registrovani ludia mohli pridavat udalosti, zazitky, rekordy, stretnutia daneho dna, a ostatni by mohli hlasovat, co patri do kroniky na dany den. A povedzme kazdy den sa 1-3 naj udalosti automaticky (podla hlasovania) dostanu do archivu cize do kroniky... A ona by mohla byt aj Birdzovskym kalendarom zaroven nejak
15. Alebo by sa zvolilo pár kronikárov, a vlastne by to mohli byť aj terajší admini a oni by odsúhlasovali alebo vlastne hlasovali o to aká udalosť sa zaznamená.....môj návrh ......
Celkom sa mi to pozdáva - len neviem ako by to bolo vyriešené s tými dátami - čo je a čo nie je dôležité re birdz? Áno bude tu hlasovanie ale aj tak... Bolo by dobré keby si mohol každý užívateľ pripisovať do svojho kalendára udalosť dňa. A nám by si stačilo vybrať už len nick toho dotyčného a mohli by sme si pozrieť čo sa mu udialo v ten a ten deň. A takisto by to bolo aj so samotným birdzom. Neviem či som to pochopil správne ale nápad je výborný. Ak budem vedieť tak s tým veľmi rád pomôžem.
9. ja by som ten BIRDZ kalendar dala osobitne a urcite by som to na tvojom mieste zorganizovala ja viem ze sa mi to lahko hovori ale myslim ze by to malo uspech a vela deckam sa to paci
dobrý nápad, hoci mňa už dávnejšie tiež napadol, priznám sa
9: tak nejak presne, aby všetci mohli hlasovať ako podotkla michell, kalendár osobitne, ten je o sviatkoch, a kronika je o významných udalostiach, tých bude hodne
len dufam ze sa nikto nebude strkat do tej kroniky lebo sa stane zazrakom BIRDZu alebo preto ze napisal nejaky blog co mu okomentuje 100 ludi .. a podobne hovadiny ..
´
a mimochodom aj ked ej to pekny napad co by ste si ece predstavovali tam davat do tej kroniky ???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Hmm... OK mne sa to paci... Ze by sme to okolo 1.jula spustili, len neviem presne ako by to fungovalo... Ze by registrovani ludia mohli pridavat udalosti, zazitky, rekordy, stretnutia daneho dna, a ostatni by mohli hlasovat, co patri do kroniky na dany den. A povedzme kazdy den sa 1-3 naj udalosti automaticky (podla hlasovania) dostanu do archivu cize do kroniky... A ona by mohla byt aj Birdzovskym kalendarom zaroven nejak
Hm tak?
Hej, to je dobré... Len takéto hlasovania sa často stávajú obeťami podvodov...
a co sa tyka tej kroniky je to super napad
9: tak nejak presne, aby všetci mohli hlasovať ako podotkla michell, kalendár osobitne, ten je o sviatkoch, a kronika je o významných udalostiach, tých bude hodne
´
a mimochodom aj ked ej to pekny napad co by ste si ece predstavovali tam davat do tej kroniky ???