som sa prihlasila z pretestu proti samej sebe a mojej depke apson mozem povedat ze somb ola na miss a apson ma zasa raz niekto vysmeje ale hadam tu aspon nikd o mna nebdue picovat zatoo ako vyzeram
9. Erotické fotografie, kde vidieť intímne orgány súťažiacich budú zo súťaže vymazané a súťažiaci, ktorý takéto fotografie zverejní môže byť diskvalifikovaný kedykoľvek počas trvania súťaže.
upravene??? to srandujete?.... no , tak neviem ako by som zacal. skoro teraz kazdy si tu bude upravovat fotky, skuste si spravit vlastne foto. len tak doma. obycajne foto. a potom sa uvidi ci na to mate. opakujem obycajne ale zaujimave. viete co chcem povedat... samozrejme kazdy tu bude pozerat ako kto vyzera, to je jasne. ale ved kto je sikovny tak nech si spravi aj upravene. ale neuznavam to....
ja som tam dal zmes staronových fotiek nemám ani poriadny foťák, a nechce sa mi nikoho zháňať video som tam hodil len pre zaujímavosť to som zvedavý akí sa prihlásili
@67 som sa na to vykaslala a dala tam stare fotky... lol som zvedava na zajtra ze Ja som v MISS akoze toto je asi jedina miss kde s amozem prihlasit s mojim 158 centimetrami
sranda musí byť, takže to asi skúsim... len by ma zaujímalo, neviem, či mi niekto bude vedieť poradiť, že či to musím kompletne vypĺňať ten dotazník (video totiž nemám).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
94 komentov
Ale máš pravdu, lepšieho nenájdeš
obrovská satisfakcia,(!) že vyhral človek, ktorému si práve TY urobil fotku
kam sa hrabe 1000eur? !
takže plán je jasný, v SK žiadna rozbíjačka ale "foťačka" !
vieš, len aby Ti nebolo neskoro, keď sa prihlásiš o 2 týždne
nič to, nebude to súrodenecké víťazstvo, ja postačím
2 týždne hore dole, aj tak na to budem mať ďalší mesiac
+ SVETOVÝ MIER !
podla mna by mohla vyhrat @tuba ak sa teda prihlasi ale tak je tu vela peknych dievcat
a vyhrať by som nechcela, jedine sa zúčastniť iba tak, stačil by mi jeden hlas xD..
ten chlapec drzi v ruke nejaky penis?
hm.
chcem aby mal kazdy viac hlasov, a tie moje budu predajne, ou yeah
*zmurk na griet a maya* D