Dobrý deň všetkým, prepáčte ak som to dal do zlej témy ale chcel by som sa opýtať. Mal by som záujem kúpiť si AntMiner R4, len ho neviem nikde nájsť na originál stránkach je všetko vypredané nepozná niekto stránku kde by som mohol miner mohol kúpiť?
nekupuj si miner. zaplatis viac na elektrine, nez zarobis.
ak chces silou mocou minovat, co zahrna
- technicky support
- investovanie do novej hashpower
- ucty za elektrinu
- pridu ti policajti domov, ze pestujes gandzu s takou spotrebou!
tak si najprv poriadne pozistuj o tom. na btc existuju hektarove minerske farmy, nemas sancu.
neviem podla mna je jednoduchsie iba akumulovat altcoiny a drzat.
Áno chápem že tá ťažba je čím ďalej náročnejšia a že keď to ide stále tak to aj elektriny dosť žerie ale musí to hodiť nejaké peniaze aj tak nie? Keďže je to stále vypredané a ľudia to kupujú + hodnota bitcoinu stále narastá.
ja som all in Stellar... myslel som si, že to pôjde pomerne rýchlo hore, ale asi nie a podľa toho ako padá dole Ripple, tak zrejme tak skoro ani nepôjde
Bitcoin ide cely do sraciek, radsej kupit nejaky altcoin a pockat kym to vzrastie. Ak chces minovat, tak si pozri na to najskor kalkulacku a zistis, ze by to trvalo mozno aj mesiace/roky ak to chces robit sam. Ak chces aj tak minovat tak odporucam jedine v pooloch.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ak chces silou mocou minovat, co zahrna
- technicky support
- investovanie do novej hashpower
- ucty za elektrinu
- pridu ti policajti domov, ze pestujes gandzu s takou spotrebou!
tak si najprv poriadne pozistuj o tom. na btc existuju hektarove minerske farmy, nemas sancu.
neviem podla mna je jednoduchsie iba akumulovat altcoiny a drzat.