chlapče ukludni sa najdeš niekoho, kto sa vie dobre byť s päsťami a zošlahá ťa kludne aj s tou tvojou reťazou tam to potom možno uvidiš ako sa to používa .
@patoxxx23 Musíš nad jednou bitkou dlho rožmýšlať a premyslieť si ju, také názory ako napr. @7cutegirl7 tie si nevšímaj, ona len nevie na niečom makať a ked vidí niečo na čom musíš pracovať niekoľko rokov, ono to už potom nazíva retardácia... O pár rokov ju s tou reťazou môžeš zabiť... ,)
@patoxxx23 v živote som nevidel aby sa volakto bil s reťazou a to som sa zúčastnil dosť bitiek a sám som nechal na ulici 3 svoje trvalé..... mne osobne zatial stačili päste a baganče keď šlo do tuhého tak boxer. reťaz je na praktick použite príliš ťažká a nemotorná
a k téme... hľadaj nejakého odborníka, tréning je náročný a nebezpečný, keď sa s takou reťazou rozohnáš, môžeš si veľmi vážne ublížiť, tak bacha... ale ináč taký obraz machra zaháňajúceho sa metrovou reťazou je celkom vtipný, che che
boze bit sa s reťazou? to sa radsej zacni venovat nejakemu bojovemu umeniu, nemam rad take typy ,,bitkarou",retaze, kanady, boxery basebalky........... nestan sa jednym z nich su to sraci, ktory sa bez tych ,,zbrani" nevedia zaobist
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@warhawk bratku, nevšímaj si tú jeblinu
a k téme... hľadaj nejakého odborníka, tréning je náročný a nebezpečný, keď sa s takou reťazou rozohnáš, môžeš si veľmi vážne ublížiť, tak bacha... ale ináč taký obraz machra zaháňajúceho sa metrovou reťazou je celkom vtipný, che che