Zdravim.Dopočul som sa že má isty týpek chce dobiť aj s jeho bandou.
Vraj si ma chytí a dobije ma.Pomaly začínam aj tomu veriť že si ma raz chytia keď budem sám. Nebojím sa ich ani nič ale sám asi aj tak nič nezmôžem.Keby sa to nedajbože stalo čo potom?
@dilkodivy nezbijú ťa uvidíš a ak tak daj to na políciu a hotovo, čo je na tom. Majú pomáhať a chrániť tak nech to aj robia, dnes je doba že si už nik nič nedovolí, povyhrážaj sa políciou a je to.
som myslel,ze taketo veci sa prestali riesit na zakladke a ked k tomu nahodou dojde a diplomacia to nespravi,tak sa k tomu postav ako chlap a jednoducho sa pobi co ta nezabije to ta posilni,aj tvoje ego napriklad.
To je trochu zbabelé keď to musí robiť s "bandou" a nieje to schopný spraviť sám.
Väčšinou ťa chcú iba zastrašiť.
Ak máš šancu tak ho vyzvi na 1vs1.
Ak ju ale nemáš a je to serióznejšie tak choď na políciu a hneď uvidíš ako zrazu nebude taký frajer.
Niesom žiadny bitkár ani nič podobné...
A nerád riešim veci bitkou len v surnom prípade keď už niet inej možnosti...
Nejde tu o žiadne Decker bitky ani nič podobné...Len keď si má chutia nejaký 3-4 a dokopu má niekde v tme na zemí tak sa veľa nezmôžem...A keď stým pôjdem na policii čo z toho?
Keď tam žiadny svedok nebude tak sa to ani riešiť nebude...
Ak sa dokážeš pobiť, tak sa pobi (ak nebude inej cesty). U mňa platí pravidlo ak je sám idem do toho, ak sú dvaja tak nad tým porozmýšľam a ak sú traja tak len ak nie je úniku. Ak nerobíš nič zlé a máš čisté svedomie, vyhráš
no jednoducho, chodievaj tam kde sú ľudia a nie do tmavých uličiek alebo chodievaj autom. Alebo sa môžeš nechať zmlátiť... a vysúdiš z nich aj posledné gate keď sa ti niečo stane ... teda aspoň v USA ... tu neviem asi to bude podobné ale bude to trvať tak 10 rokov minimálne.
Veď jednoducho, dohodni sa s kamarátmi , povedz aký máš problém, a že či by ti pomohli, že by si keby niečo zavolal a prišli by ti na pomoc, hoc možno(zväčša k bitke nedôjde) ale skôr k nastrašovaniu a aby si v tom nebol 3v1.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Väčšinou ťa chcú iba zastrašiť.
Ak máš šancu tak ho vyzvi na 1vs1.
Ak ju ale nemáš a je to serióznejšie tak choď na políciu a hneď uvidíš ako zrazu nebude taký frajer.
A nerád riešim veci bitkou len v surnom prípade keď už niet inej možnosti...
Nejde tu o žiadne Decker bitky ani nič podobné...Len keď si má chutia nejaký 3-4 a dokopu má niekde v tme na zemí tak sa veľa nezmôžem...A keď stým pôjdem na policii čo z toho?
Keď tam žiadny svedok nebude tak sa to ani riešiť nebude...
Veď jednoducho, dohodni sa s kamarátmi , povedz aký máš problém, a že či by ti pomohli, že by si keby niečo zavolal a prišli by ti na pomoc, hoc možno(zväčša k bitke nedôjde) ale skôr k nastrašovaniu a aby si v tom nebol 3v1.