Fuuu, ťažký oriešok... ale pár ich bude viď vyššie spomínané, alebo Horde nie sú satanistický black, Crimson Moonlight - spolu s Horde to je tá kresťanská odnož. Inak fajn je aj kapelka Wolves in the throne room, zas ani taký Burzum nepovažujem za satanic black metal, stačí sa len "prehrýzť" cez Vikernesovu minulosť.
z nesatanistického BM odporúčam tieto kapely: Lake of Blood, Book of Sand, Sadhaka, Woman is the Earth, Echtra, The Dead Musician, Deafest, Dead and Forgotten, A Cloud Forest, Møllehøj, Wild's Reprisal, Kanto Arboretum, Green Destroyed, Din of Awakening, Cicadan, Baldaraz, Posledná minúta, Cuscuta, Agowilt, Wildspeaker, Wisent, Wind In His Hair, Worthless And Alone ....a z českých tieto: Kruh, Smuteční slavnost, Marnost, Doppelgänger of Death, Avvika
@pubertslatinocelny pokiaľ viem, tak to je ich vymyslená krajina
U mňa najviac vedie Antarctica, kde videoklip je sedem minút záberov na ľadovce na mori, text o tom, ako je tam strašná zima a po dramatickej inštrumentálnej pasáži výkrik permafrooooost
@pubertslatinocelny ja nemám prehľad o tom, čo je na akom albume, ja ich mám len rada preto, že sa neberú vážne a ich videoklipy vyzerajú ako zábery nízkorozpočtových larpistov hrajúcich (sa) v lese
@tomas55555 Ja ho chápem, veď mainstreamový pop sa nedá počúvať. Keď už tak classic pop, indie pop, pop rock, dance pop, alebo pop miešajúci viaceré žánre, ale rozhodne nie tie rádiové braky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a napríklad už len taká klasika ako Immortal je len o tme, zime a permafroste (a zlých videoklipoch
a inak, Darkwoods my betrothed sú fajn, a myslím, že textovo je to tiež také, že tma, zima, les a horiace čarodejnice
Na texty som nikdy moc nedával pozor, najviac si pamätám to signaturne eergh!
U mňa najviac vedie Antarctica, kde videoklip je sedem minút záberov na ľadovce na mori, text o tom, ako je tam strašná zima a po dramatickej inštrumentálnej pasáži výkrik permafrooooost
Just kidding
Ja mám od nich At the heart of winter ako-tak napocuvany, inak veľmi nič
Ale Abbath (i keď už s nimi nie je) na mňa pôsobí ako čistý komediant
Co je na pope zlého ?
» images.app.goo.gl/2p8h2GiNzdCGMma...