@missmonkey ja viem ze nic nie je idealne.... ja iba konstatujem ze 22 augusta idem na oslavu, ale snad sa mi predtym aspon na hodinku a pol podari prist
jéj to by bola haluz akurát vtedy budem v blave ale na žiadnom birdz stretku som ešte nebola, to by som tam prišla a šeci by po mne len čumeli a nikto by ma nepoznal ako sa poznám radšej by som hned zdrhla
aaale, ved aj ja budem 1st time na birdz stretku, bude to sradna nebojte sa...prinajhorsom ak bude nuda sa seci pojdeme ozrat a ta septemborva evidovana ozieracka-rozbijacka sa uskutocni 23.ho v sobotu...
coze ale jak sa to uchytilo....missmonkey ´n´ marienn da best organizatorky z blavy, dik ze si nakonec zalozila forum
co sa tyka hajzla od kosti.......na toho by som si aj ja rada posvietila...
hajzel: ty mas mrte stastie ze zli chlapci baby pritahuju
nastastie to nemusis brat ako vyzvu, poculi ste slovo zadanej baby
.. nechcem vam do toho picovat ale mame tu v tom zmatok xD
mal by sa stanovit jeden datum a cas a kto moze ten moze a kto ne ten ne...
nie to takto prehadzovat a ludia, ktorym bolo povedane piatok , tam pridu a nik tam nebude... je to dost nefer prehadzovat uz nieco co bolo povedane koli par ludom , vzdy tu budu ti co nemozu v stanoveny den ... som z toho troska sklamana aj ked ja mozem v obidva dni ..
ide mi skor o tych ludi ktori uz dostali TSku na piatok ...
@62 a @63 určite dojdite, ak tam budem máte u mňa kofolu. (Ďalších pozýva missmonkey, aby sa aspoň v niečom ňou organizované stretko vyrovnalo stretku spred týždňa
To by sa zunovalo birdzáci by si neboli vzácni a ak sú niektorí super kamoši budú sa stretávať aj tak... Aj keď periodické stretká je dobrý nápad akurát znížiť frekvenciu
Čiže raz za mesiac, alebo každú prvú sobotu v párny mesiac. alebo každého pol roka
@83 suhlasim .. myslim ze by sme to mali nehat na adminov nech aj nadalej oni stanovia datumy ... sak hej ,.. ked sa moc zblizime tak sa budeme tak ci tak stretavat ... a ak nie tak je to zbytocne..
@85 ja by som to aj nechala na adminov, lenže oni ma predbehli, ja som došla s nápadom stretko 23tieho sobotu a on (nemenovaný) musel spraviť jedno o týždeň skôr, dokonca zlákal ľudí na kofolu a tým znížil účasť na "mojom" stretku.. pche.. ale nie ja sa nehnevám
A teraz sa dostávam k otázke ktorá mi nedá pokoj odkedy som s kamarátkou opustila útulné priestory My a Mamy: Prečo som vás v kúrií opustila o počte deviatich ľudí a do mamy dorazili len štyria? (Je mi vcelku jasné že @hajzelodkosti chcel ešte niekam skočiť s priateľkou, ale @darklady666 a @feerinko sa dostali až pred čajovňu ale dnu už nevošli A @m1k3 neviem či sa dostal až k čajovni, jeho som nevidela...)
@92 : nije, ja som mal v tom čase už iné skupenstvá čaju (pivné, vínne, atď) a čajovňu som mal open-air na vajnorských dožinkoch Z prešporskej k****e som odchádzal o 16.10, teda dačo po Tebe.
@95 no to počasie bolo fakt krásne.. a pre dopnlenie- nakoniec do čajovne prišiel aj môj priatel, odišla lucka, a nakoniec sme ja, priateľ, @matias1 a @nemamprachy zakotvili u draka a hrali sme bang...
@94 fakt nádherné počasie, v tých krátkych rukávoch som myslela že umrznem V niektorých čajovniach to možno páchne, ale v Mame poctivo vetrajú, teraz v lete majú okná otvorené stále, takže vzduch tam prúdi Nabúduce by ste to mohli risknúť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
99 komentov
Ľudia, nie je to žiadne oficiálne stretko, nebudú žiadne tričká, možno ani žiadne hviezdy..
Hlavne že bude pohoda, pivo, slnko (dúfam) a fajn ľudia
nevadí ľudia tak sa spraví aj nabudúce nejaké stretko keď bude toto úspešné
A o koľkatej chcete??
okolo 15:00?? skôr? neskôr??
Inak ja som sa kopla,do 25.,nie 28.
a co taketo nieco?
» www.blueboard.cz/nahled_anketa.p...
a taky chci s někým cibřit mou češtinu
@41 neboj hajzlíku já budu s tebou mluvit
a ještě, nechci to říkat takhle naplno, ale tvá čeština je na tom dosti bídně (Pozdravy z Brna )
A ľudia nebojte, môžme dať stretko ešte aj koncom septembra povedzme Birdz opíjačku
sunny.lady to mas pohode aj ja budem prvy kratna burdz stretku..vsak ani mna nikto nepozna. ide o to aby si spoznala novych ludi ..
este nic neslubujem ci dojdem..ale prisla by som
coze ale jak sa to uchytilo....missmonkey ´n´ marienn da best organizatorky z blavy, dik ze si nakonec zalozila forum
co sa tyka hajzla od kosti.......na toho by som si aj ja rada posvietila...
hajzel: ty mas mrte stastie ze zli chlapci baby pritahuju
nastastie to nemusis brat ako vyzvu, poculi ste slovo zadanej baby
mal by sa stanovit jeden datum a cas a kto moze ten moze a kto ne ten ne...
nie to takto prehadzovat a ludia, ktorym bolo povedane piatok , tam pridu a nik tam nebude... je to dost nefer prehadzovat uz nieco co bolo povedane koli par ludom , vzdy tu budu ti co nemozu v stanoveny den ... som z toho troska sklamana aj ked ja mozem v obidva dni ..
ide mi skor o tych ludi ktori uz dostali TSku na piatok ...
dakujem za pochopenie
kvoly tomu ze by som sa radsej stretol s ludmi ktorych nepoznam >.> napr Hajzlaodkosti xD
Takze organizuje to @missmonkey a je to v sobotu 23.8.2008 o 15:00 v medickej zahrade
Čiže raz za mesiac, alebo každú prvú sobotu v párny mesiac. alebo každého pol roka
ja som hlavne rada ze som bola na minulotyzdnovom to bolo v istej veci klucove
dufam ze vam to dobre vyjde,papa
cize zajtra sa vidime
@83 stareee znaaame AnimeCrew ze?
@85 Mnooo inak admin ti to napisal
BTW neviem dokolkej sa zajtra zdrzim lebo mal bych ist na koncert do devinskej ... i ked mozno nepojdem
@85 ja by som to aj nechala na adminov, lenže oni ma predbehli, ja som došla s nápadom stretko 23tieho sobotu a on (nemenovaný) musel spraviť jedno o týždeň skôr, dokonca zlákal ľudí na kofolu a tým znížil účasť na "mojom" stretku.. pche.. ale nie ja sa nehnevám
a kazdy kto sa neukazal prisiel o super zabavu
P.S.: Bratislava je fakt malá...
@95 no to počasie bolo fakt krásne.. a pre dopnlenie- nakoniec do čajovne prišiel aj môj priatel, odišla lucka, a nakoniec sme ja, priateľ, @matias1 a @nemamprachy zakotvili u draka a hrali sme bang...
Kazdopadne bolo fajn a ten pseudoreport mam v blogu