3) ty mas povedat svoj citovy vztah a nie okomentovat inych citovy vztah. ved sa konecne nauc citat, ze co po tebe chcu
inak k teme, ja mam k jednemu paru ponoziek su to moje najdrahsie ponozky, ale vzivote som ich nemal na sebe a ani nikdy mat nebudem len sa s nimi tak hram
Na pyžamách záleží aj mne, hlavne v poslednej dobe. Predtým som chcela mať stále nové tričká a teraz by som stále kupovala iba pyžamá. Minulý týždeň som si kúpila 2 a práve dnes som rozmýšlala, že zajtra si asi pôjdem kúpiť dalšie.A milujem hlavne tie zo zvieratkami alebo s kreslenými motívmi
K takému žltému plyšovému slniečku, čo má aj ruky aj nohy a dokonca aj riť a keď ho zmačknem, tak povie, že "JA ĽUBĽU TIBJA" už ste videli plyšáka, čo by dával po rusky?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Uz je tam asi pol roka
a nenavidím co mam na stehne takú gulu fialovu to neni modrina ale padla mi tam horiaca ciga a uz mi to asi nikdy nezmizne...: disappointed:
inak k teme, ja mam k jednemu paru ponoziek su to moje najdrahsie ponozky, ale vzivote som ich nemal na sebe a ani nikdy mat nebudem len sa s nimi tak hram
a o niečo menej silný vzťah k svojmu notebooku..
sa necuduj, ved ona furt pise nejake blbiny
tiez k niektorym kniham, diarom a este aj k mojmu staremu nemeckemu slovniku cudzich slov .. neviem presne preco
take pasikove ma vzdy uputaju..
a potom sa cudujem,ze mam plne sufliky a neviem ich poriadne zatvorit
a este, odkedy mi moj chlap povedal,ze mam pekny zadok,tak uz mam velmi kladny vztah aj k nemu-no,sak k mojej casti tela