Ludia zrejme som hlupy zrejme som blazon mozno som debyl ja neviem zalubil som sa do dievcata ktore je odomna daleko viac ako 1000km je z Lotyšska z Rigi na slovensko chodi raz za rok je to sestranica kamarata on ma s nou zoznamil. aky je vas nazor na to
lasky na dialku to nieje nič moc...podla mna na nu rychlo zabudnes....to ta len zasiahol amorov sip na par sekund...keby bol ten vztah dlhší tak by s aodvykalo tažšie..ale toto ?! no problema chlapce
na to by osm radsej zabudla, nevidim taketo vztahy na dialku velmi realne...jedine mozno keby si bol dospely a mal penaize aby ste mohli za sbeou cestvat
@5 najst lasku co by bola opatovana je dost tazke ...jj ale Pawlo ma pravdu ja som si myslel ze jednu milujem ale kao som zistil bola to len zavislost a nie laska
Vidím, že tu na BIRDZi je bláznov viac. Teší ma, že nie som sama
Ja som sa tiež zamilovala do muža, ktorého nemôžem mať, ale napriek všetkému sme spolu a ja som šťastná za každý okamih s ním, lebo viem, že by to mohlo byť aj menej : slight_smile:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a inak..laska je laska ked ju milujes nie je co riesit a moznoo to je iba take chvilkove pobluznenie..uvidis casom..
Ja som sa tiež zamilovala do muža, ktorého nemôžem mať, ale napriek všetkému sme spolu a ja som šťastná za každý okamih s ním, lebo viem, že by to mohlo byť aj menej : slight_smile: