ahojte . nepovažujem to za problem ale skor zatake zamyslanie že prečo prave mlady ludia musia začať s alkoholom. ja partim medzi ludi ktory v 13tich rokoch zažili nieco na čo nerada spominam.. od tej chvile nemam rada alkool avšak ked sme vonku v piatky
nikto ta nemoze prinutit aby si pila, podla mna mas spravny pristup ze nechces pit! ani ja nepijem a nepovazujem sa ,ze som na smiech ....podla mna sa da zabavat aj bez toho aby si mala v sebe litre alkoholu....
dakujem vam.. no moji kamarati niesu nejak extra alkoholisti ved len raz za čas si daju v te piatky ked s aideme niekam zabaviť .. a ked nutia citimsa blbo že nexcem...
pozri, ja pijem... skoro vsetci v nasom okoli piju... a ked niekto nepije, neodsudzuje ho nikto... mozno sa citi blbo, ale nema dovod... akurat ma tlakuje, ze nam vycita, ze sa nedokazeme bavit bez alkoholu, pritom on ked nepije, tak sedi a nudi sa a my pripity sa naplno zabavame... preto by to mohol mat jednoduchsie pri nas s alkom... to je ta sila partie... to je ten bordel... a ked to clovek vydrzi, tak fakt ma moje uznanie... rovnako ako TY!
u nas bezne niektori ludia z party nepiju... popravde drviva vacsina z nas uz pit velke mnozstva prestava- naco aj, leze to do kapsy a sediet z niekym s kym sa bavis je dolezite, ak sa naozaj zabavate tak je jedno ci pred tebou stoji na stole pivo alebo kofola
ad kinderparty: Kinderparty je stav mysle mladych deciek u ktorych alkohol v krvi vobec nemal byt a oni acinaju robit party... tzv, malovat zvratkami a pod
Súhlasím s ľuďmi-buď rada že tomu dokážeš odolať...
A že prečo mladý začínajú s alkoholom?Podľa mňa je to tým že čím ďalej tým viac je to ľuďom v podnikoch jedno a nalejú už hocikomu...
Neverím že väčšina tých dnešných mladých by mala žalúdok na to chlastať niekde po parkoch alebo zástavkách... (to so zástavkami neviem či sa robí aj inde ale ja som mal také obyčaje že nie do ktorej krčmy ale na ktorú zástavku ).
Dnes ten chlast dostávajú ako na zlatom podnose a rodičia s tým toho asi tiež moc nenarobia...
Ja som tiez kedysi pila (aj ked zas nie pravidelne uplne do nemoty), len preto, ze pil moj chalan a jeho kamosi a to som mala 16 a zvlast hrda som teraz nato neni. A ty mas 13 a dokazes sa zapriet, to ta len obdivujem. Vobec sa nemas preco citit blbo, len aby ti to aj vydrzalo. A kiezby boli vsetci 13, 14 rocni ako ty, nechapem, co si tym dokazuju, ze kazdy tyzden su na mol. A tvoji kamosi (teda ak su skutocni) by ta do toho nutit nemali, sak ked nechces, mali by to respektovat a nie ta stale ponukat.
Alkohol je svina...ako fras ....ale aj tak pijem a neuveritelne sa viem zabavit.No je skoda,ze uz poriadne neviem ake to je zabavit sa bez alka.Ale ako take veci ake som zazila,ked sa vonku pilo,tak to by som za triezva nezazila .
No ked nechces pit nepi...je to tvoja vec.Ja tiez teraz keby kamarati zjedli hovno a mne by sa to hnusilo(a to urcite) tak by som ho nejedla len preto lebo oni hej ...chapes co chcem povedta,ze?
Chápete..my máme v meste taký,že amfiteáter a kebyže tam zajdete teraz niekedy v piatok od siedmej večera tak šetko 12 až 15 ročný tam ožratý ležia a hned vzadu je priehrada mlade holky sa tam kupú,vsade flasky..proste masaker a policajti to maju na háku,ale mne osobne je z toho na zvracanie...riadný humus vidiet take dvanastročne dievča ako nehybne ožraté leži na zemi a kamarati sa na nu vykaslali a nechali ju tam..fakt alkohol je niekedy strašný...a kamarati po užiti sa menia na nekamaratov a aby nemali pruser sa na avs vyseru a odidu..fakt koool
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Takých ľudí by som sprepáčením osrala z vysoka.. Nájdi si novú partiu, resp. kamrátov
u nas bezne niektori ludia z party nepiju... popravde drviva vacsina z nas uz pit velke mnozstva prestava- naco aj, leze to do kapsy a sediet z niekym s kym sa bavis je dolezite, ak sa naozaj zabavate tak je jedno ci pred tebou stoji na stole pivo alebo kofola
ad kinderparty: Kinderparty je stav mysle mladych deciek u ktorych alkohol v krvi vobec nemal byt a oni acinaju robit party... tzv, malovat zvratkami a pod
A že prečo mladý začínajú s alkoholom?Podľa mňa je to tým že čím ďalej tým viac je to ľuďom v podnikoch jedno a nalejú už hocikomu...
Neverím že väčšina tých dnešných mladých by mala žalúdok na to chlastať niekde po parkoch alebo zástavkách... (to so zástavkami neviem či sa robí aj inde ale ja som mal také obyčaje že nie do ktorej krčmy ale na ktorú zástavku ).
Dnes ten chlast dostávajú ako na zlatom podnose a rodičia s tým toho asi tiež moc nenarobia...
Môžu len dúfať že im nevyrastie alkoholik...
No ked nechces pit nepi...je to tvoja vec.Ja tiez teraz keby kamarati zjedli hovno a mne by sa to hnusilo(a to urcite) tak by som ho nejedla len preto lebo oni hej ...chapes co chcem povedta,ze?
Ale aj tak, ja som si v 16 tak za svojim nazorom stat nevedela, takze patri ti len moj obdiv