Chcem sa spýtať, či je možné v Blenderi okrem 3D modelovanej grafiky a pod. spraviť aj (3D) animáciu, prípadne na jedno použiť Bledner a na to druhé dačo iné...
@pappkin - no počkaj, toto som už niekedy videl ale to urobili samotní tvorcovia Blenderu pokiaľ viem, takže začiatočníkom ani pokročilým taká krása asi nehrozí
@houmr to že to robili samotný tvorcovia neznamená že si neako diskriminovaný a že takto kvalitnu animáciu nedokažeš urobiť.
Stači sa len do toho zasvätit a naučiť sa v tom robiť, maš jasne že po tyždni učenia sa v belndery taketo nedosiahneš, chce to čas a vela vela síl i trpezlivosti a hlavne chcenia
cavte kumpani, pocujte neveite o nejakej blender komunite na SVK? idealne v okoli ziliny - ja sa tomu venujem uz cca rok a pol docela intenzivne a rad by som sa pohol dalej.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Dokaže 3D modeling, animacie, materialy a rendering ... pozri si tutory, inaš som videl v blendery pekné animácie
Stači sa len do toho zasvätit a naučiť sa v tom robiť, maš jasne že po tyždni učenia sa v belndery taketo nedosiahneš, chce to čas a vela vela síl i trpezlivosti a hlavne chcenia
Ak tým myslíš pre zábavu/teda pre to, lebo chcem, tak to určite