Som to videl, aj v Malackách sme to mali Som sa pozeral na blesky, a občas ma to až oslepilo Ale potom spadol taký veľký strom rovno mne pod okno, tak som sa už bál na to pozerať
niee to neni gulovy blesk...gulovy blesk je nieco ine....ja som to videla asi minuly rok bolo to ako keby tie vyboje boli sustredene len v oblaku...sranda bola ze vobec vtedy nebola burka len take dva obrovske mraky a v nich sa blyskalo...mala som to myslim aj natocenee..
ja byvam pri MA a mala som dost kamoska mi volala ze to vyzera ako konec sveta v jednom filme...kks ale ja som ani spat nemohla som myslela ze mi uleti strecha nad hlavou
volá sa to tuším suchá búrka, len blýskanie sa bez dažďa a hromov...
tu v Ivanke to bolo veľmi zaujímavé, na dve hodiny v noci vyply elektrinu takže celá dedina v tme, len blesky... a ešte ja mám strešné okno namierené rovno na to epicentrum, no proste zaujímavé to bolo
ja som videla iba jak sa blyskalo..a sestra ze to je vysoko ta burka a ze preto nepocujeme hromy tak som tomu radsej verila kks ale to bolo neco..sice som nevidela gulovy oblak ale tiez mi to osvetlovalo oci..fuj a ptm som videla taky blesk co sa ptm nejak rozdvojil..a ptm ete nam vypli prud myslim ze na celu noc..a ete jak fukalo nom..ale to bolo len chvilku to fukanie a nam to tu nastastie nic nevyvalilo ale babke to vyvalilo strom a ete co som kukala spravy..hruza
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
tu v Ivanke to bolo veľmi zaujímavé, na dve hodiny v noci vyply elektrinu takže celá dedina v tme, len blesky... a ešte ja mám strešné okno namierené rovno na to epicentrum, no proste zaujímavé to bolo