blicla som si...co ma robit?matka ma zajebe ked sa to dozwie...frajer mi napisal osprawedlnenku len sa bojim ze ucka sa spita do mi ju pisal a ked powim ze matka a ona us jej pismo powie azawola jej co urobim?prosim radte
Neviem čo ťa na tom lákalo že si si musela ,,odskočiť,, zo školy ale keď už si veľmi, veľmi nechcela byť na nejakej hodine tak stačilo zahrať bolesť hlavy alebo inej časti tela a nemala by si z toho také problémi
geez nezajebe ta..o rok si na to ani nespomenie..a nabuduce ked pojdes blicovat sa najprv spytaj niekoho kto vie ako sa blicuje bez nasledkov ze ako sa blicuje bez nasledkov
treba vediet kedy si mozes blicnut a zvazit dosledky, ja mam triednu ktorej ked dakto blicuje to moc nevadi len musi vediet ze sme v poriadku a tak takze obcas si blicnem, ale mam na to zvacsa aj dovod, malokedy len preto ze sa mi "nechce"
fiiii mi si mozme pisat ospravedlnenky sami staci len podpis rodica ucitelovi je jedno akym pismom to je napisane taze ti nevim poraditr nemala si blicovat .. ja som este vzivote neblicovala radsej som si setko odskakala v skole a dostala zlu znamku ale potom ten strach s toho blicu ... az ked som troska bola vecsia a situacia u nas doma bola super (a aj je zatial) som raz poprosila mamu ci si mozem blicnut lebo piseme test a vobec tomu nerozumiem a vyhovela mi.. skus to mame napriklad vyvsetlit a vymysliet si vlastny trest alebo jednoducho kasli na to a odovzdaj tu ospravedlnenku ..
no haluz toto som blicovala tolkokrat a nikdy som strach z nicoho nemala ospravedlnenky som si dokonca pisala sama, triedny o tom hadam aj vedel, ale co mi mal povedat ?
ked sa budes bat, tak jasne, ze ti na to hned dojdu
,..akoze ked som blicla...heh sla som k lekarke...ze aka taka vec...ze sa mi moc nece..aaa bola ospravedlnienka DDmnoo so uz..alebo som poprosila maminu...sak nech napise.. ...
ty kokso, keď som chodil do sednmičky jak ona, tak sme si pod lavicami čítali slniečko, alebo fifíka a nechodili poza školu! je pravda, že už vtedy som fajčil, ale to je jedno. mňa pokazila až stredná škola! tam sa začalo blicovanie, húlenie trávy a ožieračky!
ja som na zakladke ani nevedela co je to blic...no 25 prispevok je odomna...ale opravujem ho...
absencia bola taka ista...zo spravania som mala za 4...a to hlavne...zo skoly ma vyjebali...
rada...treba byt vlastnikom aspon stipky rozumu...blic nieje zly...ale netreba chodit do skoly len v zmysle...-cavte ako sa mate?jasne som to ja...a zijem..-
boooha co robis scenu myslis ze nejakej ucitelke sa bude chciet zistovat to ??? ta bude rada ze dostane ospravedlnenku ani sa nato nepozre....a keby aj takk to rodicia preziju boha sak si nikoho nezabila . mojoja mama to mala na haku
taq blicuuj poriadnee jaa ked blicujeeeem taq zatim vždy mi vyšlo klop klop .. a triedna ma ma stále za poslušnučkúúú .. takže niekedy ma vôbec nepýta ospraveldnenkuuu
Moja matka je lekárka, čiže pečiatku máme vždy doma a vzorové podpisy tiež Odkedy som učiteľke naznačila, že si ospravedlnenku môžem kedykoľvek vyrobiť sama, ani ich odo mňa nepýta.Poriadne si nepamätám, kedy som bola naposledy v stredu v škole :-!
este si musim napisat na 18 a 19.12.2008 a este za 8.1.2009.. neni cas ist do skoly.. aj tak mam wela roboty (dobit ezčk a rozmenit skk)=D=D=D=D na 8.1 a potom jupíí do krcmi..=D=D=D=D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
A prisaham, ze ak zalozis este jednu diskusiu urobim limit na jednu denne.
ked si teraz dosrata tak plac do vankusa ze ta matka "zabije" ..
no nechápem...veď nes následky preboha...tak ti treba..:/
keď sa ti raz nechce tak si aspoň zabezpeč dôveryhodnú ospravedlnenku...
a hlavne ked si uz blicnes nebuc posrana inak sa prezradis
ked sa budes bat, tak jasne, ze ti na to hned dojdu
264 ospravedlnenych... 80 neospravedlnenych hodin... 3 zo spravania a podmienecne vylucenie... nastastie som to zachranila...
absencia bola taka ista...zo spravania som mala za 4...a to hlavne...zo skoly ma vyjebali...
rada...treba byt vlastnikom aspon stipky rozumu...blic nieje zly...ale netreba chodit do skoly len v zmysle...-cavte ako sa mate?jasne som to ja...a zijem..-