Podla mna je blink super... ako infantilna hudba to urcite nieje !!! proste kazdy mame nieco radi kazdy sme na iny styl len Hip hop je kktina prveho stupna...
co take z kapiel abo z spevakov patri do punky?bo vsetci hovoria ,ze som punkerka,aj podla oblecenia,aj podla hudby..........ta mi pls napis nazvy dajakych znamych kapeliek....
jako keby rap nebol o tom istom hip hop slevensky len dokola temeraf a co ja viem co...nudaaaa...chvalim blink a punk a secko ostatne...len ne hip hop....
Mayo: ved t,o pocuval si Blink ked si mal 12-13, vtedy spievali o tom istom, posledny album (nie tu vyberovku) mali uz o "niecom" a tie texty aj hudba dala nieco posluchacovi, akurat to uz nebol ten stary dobry blink.
blink bola prva kapela, ktoru som povazoval za svoju oblubenu, odvtedy uz ubehlo par rokov, moje hudobne obzory sa trochu rozsirili, ale punkrock a stale aj blink su mi srdcu blizki.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Nezda sa ti ta hudba trosku infantilna?
...ked som mal 12-13.
Nejak sa mi to zda stale o tom istom, aj po textovej stranke
Inak Piiiiiter Blink nema s punkom nic spolocne