Mám rád celý album Chesire Cat... surový, rýchly, fajný punk rock s dobrými bicími /Scott bol podla mňa lepší bicman ako Barker/. No a klasika Enema Of The State pravdaže. Ale ani Flyswatter neni zlá nahrávka, hoci je to len demo
NAJNAJANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ SONG MOJA
NAJLEPSIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE CO SOM V ZIVOTE POCULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MILUJEM A jednoznacne tom DELONGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE na nho nikto nikdy v ziovte nebude mat
bohaca...ze i miss you...ja ten song nenavidim a pritom blink milujem...s tym songom akoby skomercneli a len tym sa ludom dostali do povedomia...nemam ani jeden tak viac oblubeny ako ine ale podla nalady si niektore niekedy pustam aj 20 krat za sebou
dalsia punkrockova kapela pre mlade baby...neviem ci i miss you alebo ktora to bola, bola na nhl 2004 tak ta pesnicka sa mi docela lubila lebo bola uz opocuvana bondra scores
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Rock Show !
NAJNAJANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ SONG MOJA
NAJLEPSIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE CO SOM V ZIVOTE POCULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MILUJEM A jednoznacne tom DELONGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE na nho nikto nikdy v ziovte nebude mat
Aliens Exist, I'm sorry, Touchdown Boy, Not now.
A nemam rad I miss you, to je snad horsia piesen nez hociktora popova sracka vsetkych cias.
Najsympatickejsi mi je Tom a som rad, ze sa rozpadli, AvA je o mnoho hudobne vyspelejsia a dotiahne to daleko.