Hh blink mno neni co dodat nieco ako beatles tolko ludi to dokazalo oslovit ze az neuveritelne Len skoda ze az po rozpade tu (na SK) nastal ozajstny boom blinku.. Vsade sami blinkac
+44 je o nicom podla mna, paci sa mi len par pesniciek (pri No it isn't sa vzdy rozplacem, kto rozumie textu pochopi preco..) a neviem ale nejako mi nesedi Travis. Je to posraty HH kkt co privtieral do blinku len za vidinou zisku.. Scott sa mi tam pozdaval viac.. A este k tomu Travisovi.. Picuje do Toma koli rozpadu blinku, hlavne ze Tom bol ten co zalozil blink a keby neni jeho tak si Travis bubnuje na hrncoch.. A este ze Travis povedal ze Hip Hop je jeho zivot a ze nechape preco robil doteraz punk rock.. Takze asi tolko k nemu
Radsej mam AvA a Toma a jedine co ma sere je ze tam neni aj Mark celkovo ta hudba ma zmysel, texty su super (aj ked mi tam chyba ta energia ako bola v blinku) a celkovo je to kvalitna kapela, len skoda ze "fanusici" vinia Toma z rozpadu blinku, pri tom iba traja ludia presne vedia co sa stalo..
A ti fanusici... ehm ked bol Blink tak bol Tom pre nich boh a teraz ked uz Blink neni, tak ten isty Tom uz je pre nich kokot.. Ubohe..
2Tommyhot ale ved to je normalne z vsetci vinia kazdeho druheho, polka ludi meni hudobny styl kazdeho pol roka podla toho aky songy sa v radiu hraju, to nema zmysel zato ze sa mi pacila songa All the small thing uz si hovoria blinkaci, podla man dost ubohe
Blink bola skvelá kapela na akú sa nezabúda. Z toho čo z nich vzniklo teraz sa mi viac pozdávajú Angels And Airwaves. Ich pesničky sú živšie a prinášajú aj niečo nové. +44 - od nich som moc toho nepočul ale When Your Heart Stops Beating sa mi ako pesnička celkom pozdávalo a nakoľko Tommyhot odporúčal No It Isn´t tak som stiahol a dávam mu za pravdu. Čo sa ale kapiel týka tak napred majú Angels And Airwaves. Bolo by ale fajn, keby sa znovu skopia a znovu by sme mohli počuť pesničky ako sú - Feeling This, First Date alebo aj I Miss You. Fakt.
ked som mal 15 tak ma to bavilo lebo boli taký ako mi ale čas utekal ako aj s nimi tak aj so mnou, oni sa rozpadli a už ma to ani netankovalo lebo som už frčal na niečom inom a už to aj tak nebol ten starý dobrý parodický slnečný blink ale stále cítim velký rešpekt hlavne voči Travisovy a Tomimu sú dosť tale ntovaný naroziel od Marka, možno preto sa rozpadli
Travis je talentovany, ale do blinku sa nikdy nehodil koli tym jeho HH ideologiam ktore teraz zacal prejavovat.. Je mi z neho na grc.. Ale inak Tom Mark = RESPECT
oni sa rozpadli? to caka kazdu umelo vytvorenu popovu skupinu.. 13 rocne deti vyrastu a zacnu sa venovat niecomu zmysluplnejsiemu ako pocuvaniu nudnych popvych skupin typu blink182 a tokio hotel
Tikalok blink neni popova (myslim si ze pop a pop-punk je rozdiel a velky) skupina, nebola umelo vytvorena ako napr tokio motel, a za 13 rokov toho dokazali si myslim az dost..
blink182 su pre mna osobne ta njalepsia skupina na svete. na nich sa zabudnut neda. kazda piesen sa mi od nih paci a dokazem ich pocuvat non stop. co sa tyka AVA tk aj ta sa mi paci, len tom a tie jeho keci... a +44 mam rada uz len kvoli markovi to je moj najoblubenejsi clen ale su tiez dobry. len obidvom skupinam nieco chyba... a no it isnt je najsmutnejsie piesen ktoru som kedy pocula
Luciakanky: obidvom kapelam (AvA, +44) chyba Tom a Mark v kope.. Ked som pocuval +44 vzdy som cakal kedy zacne spievat Tom a pri pocuvani AvA, mi tam zas chybal Mark, Tomov hlas sa tam vzdy nehodil..
Jj a no it isn't je aj pre mna najsmutnejsi song a vzdy ma rozplace..
AvA ma nudi... Nie je to zrovna styl hudby pre mna...chyba mi tam nejaka stava...akutny nedostatok Marka...
+44 asi podobne ako AvA...Ovsem akutny nedostatok Toma...
proste to, co mi sedelo najviac, bol Blink... Malo to energiu, bolo to proste.. hm..
Ked uz Tommyhot zacal o tom porovnavani Scotta Raynora s Travisom- mne osobne viac sedi ako bubenik Travis, uplne niekedy nechapem, co dokaze dvoma rukami a nohami... ovsem zdal sa mi niekedy taky out popri markovi a Tomovi, taky, ako keby sa tam pritrafil nahodou alebo co - narazem teraz na ten jeho hip hopovy styl a tiez to, ze mi popri Markovi a TOmovi pripadal dost tichy a uzavrety :p
Cize som na tom asi tak... Ava,+44- len obmedzene... Blink uanejtytu rulez
Lojla ved to. Ked bol nejaky rozhovor s blinkom tak Tom a Mark furt kecali boli aktivny furt boli spolu a Travis len prelozene nohy a pozeral do zeme. Ziadne slova ziadny usmev proste nic. Ten jeho HH styl mi ani tak moc nevadi, skor mi vadi to ze sa k blinku nijako nehodil. Sice je lepsi bubenik nez Scott ale proste Scott tam patril hlavne dusou..
Inak blink uz nech sa dokopy ani nedava, s tym som sa uz ako tak vyrovnal, ale najhorsie je ze Tom a Mark nie su naj kamosi ako za mladi.. Pri tom by stacilo aby sa raz stretli a rozplakali by sa ako male deti a vsetko by bolo ako kedysi..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Hh blink mno neni co dodat nieco ako beatles tolko ludi to dokazalo oslovit ze az neuveritelne Len skoda ze az po rozpade tu (na SK) nastal ozajstny boom blinku.. Vsade sami blinkac
+44 je o nicom podla mna, paci sa mi len par pesniciek (pri No it isn't sa vzdy rozplacem, kto rozumie textu pochopi preco..) a neviem ale nejako mi nesedi Travis. Je to posraty HH kkt co privtieral do blinku len za vidinou zisku.. Scott sa mi tam pozdaval viac.. A este k tomu Travisovi.. Picuje do Toma koli rozpadu blinku, hlavne ze Tom bol ten co zalozil blink a keby neni jeho tak si Travis bubnuje na hrncoch.. A este ze Travis povedal ze Hip Hop je jeho zivot a ze nechape preco robil doteraz punk rock.. Takze asi tolko k nemu
Radsej mam AvA a Toma a jedine co ma sere je ze tam neni aj Mark celkovo ta hudba ma zmysel, texty su super (aj ked mi tam chyba ta energia ako bola v blinku) a celkovo je to kvalitna kapela, len skoda ze "fanusici" vinia Toma z rozpadu blinku, pri tom iba traja ludia presne vedia co sa stalo..
A ti fanusici... ehm ked bol Blink tak bol Tom pre nich boh a teraz ked uz Blink neni, tak ten isty Tom uz je pre nich kokot.. Ubohe..
aj Mickel Jacson a pomaly aj jeho segry
aj SpiceGirls kurvy jedne ale sú zas pokope či čo za blbosť do média dali do sveta?
a odvtedy nepustilo a nepustilo...
Jj a no it isn't je aj pre mna najsmutnejsi song a vzdy ma rozplace..
+44 asi podobne ako AvA...Ovsem akutny nedostatok Toma...
proste to, co mi sedelo najviac, bol Blink... Malo to energiu, bolo to proste.. hm..
Ked uz Tommyhot zacal o tom porovnavani Scotta Raynora s Travisom- mne osobne viac sedi ako bubenik Travis, uplne niekedy nechapem, co dokaze dvoma rukami a nohami... ovsem zdal sa mi niekedy taky out popri markovi a Tomovi, taky, ako keby sa tam pritrafil nahodou alebo co - narazem teraz na ten jeho hip hopovy styl a tiez to, ze mi popri Markovi a TOmovi pripadal dost tichy a uzavrety :p
Cize som na tom asi tak... Ava,+44- len obmedzene... Blink uanejtytu rulez
ehm nemam precitanu celu kompletnu historiu Blink tka ako tommyhot ale jedine co k Travisovi poviem ze je to uzasny bubennik ..
...aa Blink182 aaaaaa
Inak blink uz nech sa dokopy ani nedava, s tym som sa uz ako tak vyrovnal, ale najhorsie je ze Tom a Mark nie su naj kamosi ako za mladi.. Pri tom by stacilo aby sa raz stretli a rozplakali by sa ako male deti a vsetko by bolo ako kedysi..
Lubim ich vsetkych, lubim aj tych co ich maju radi
ved ked počuvate nejakú pesničku od nich spiava tam Mark a zrazu tam naskoči ten Tomov užastý chraplavý hlas no tak to je už čo počúvať