rad by som sa spytal či niekto nevie či ma byť tento rok 2010 koncert americkej punk-pop-rockovej skupiny Blink182,... niekde som počul ze to ma byť v Nemecku...
Na tom som vyrastal,je pozoruhodne že doteraz proti tomu nič nemám,narozdiel od väčšine kapiel ktore som pekne zahodil a zamenil za post punk (JoyDivision).Myslim ze z tej "rannej doby" mi ostal ešte Rage against the machine.Ale teraz som v muzike uz uplne došahany.
Chiemsee (Nemecko) alebo Wiesen (Rakúsko, pri Viedni) to sú pre nás blinkáčov zatiaľ najpravdepodobnejšie najbližšie a najdostupnejšie koncerty.. ale termíny ešte nejaké pribudnú takže stačí čakať... a keďže sú to viacdňové festy tak tie lístky niesú zrovna lacné..
@majo nie som prvy ani posledny človek čo spaja tie dva výrazy... a nechapem čo to ma s mojim vekom... ja nechapem zas takych 19-ročnych zakomplexovanych ludí ako si ty...
co sa tyka vlady by som bol radsej keby sli spolu KDH , Smer, SNS , alebo by som dal nove parlamentne volby...
@majo - pop punk (Californian punk rock) je oficiálny a naprosto regulérny hudobný žáner a nejadna kapela sa mu venuje: Good Charlotte, The Offspring, SUM 41, Green Day, Simply Plane atď. atď...
@salora evidentne ani Ty nerozumieš významu slov punk a pop. Green Day mal prvý album punkový, teraz je to obyčajný popový rock, aj keď majú rôzne anti-nacionálne texty a neviem čo, ale pokiaľ to je mainstream, tak to PUNK nemôže byť. To isté platí pre SUM 41, Good Charlotte, Simple Plane..
@salora nech to je regulérny výraz, ale ten, kto tie slová dal dokopy a stanovil za "regulérny výraz", zjavne nechápal ich jednotlivému významu. A tiež myslím, že o hudbe viem pomerne dosť.
@majo - existuje niečo také ako napr. rocková encyklopédia alebo muzikologický slovník - wiki nie je jediný zdroj informácii a osobne wiki nepovažujem za žiaden seriózny zdroj informácii, tam si môže napísať každý kto chce čo chce.... to však nič nemení na skutočnosti, že to hud. žáner je (nebavíme sa o textoch ale hudbe). A poppunkových (nekomerčných resp. nemainstreamových) je dosť a dosť...
@majo Pop-punk sa tak volá hlavne pre to, lebo je to v podstate punk ktorý čerpá z popovej hudby, je melodický, "spieva" sa v ňom, a podstatne mu chýba punková agresivita, takže je prijateľnejší aj pre bežného poslucháča. A @salora má pravdu (Californian punk rock) !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
kamaratka je do nich šialena, takze som uplne informovana
a náhodou ja by som si ich pozrela, veď detstvo
Čo sa týka vlády, no povedz mi prosím Ťa, koho by si dal Ty do koalície? Nech by to bolo hocičo, nechápal by som to ja
co sa tyka vlady by som bol radsej keby sli spolu KDH , Smer, SNS , alebo by som dal nove parlamentne volby...
To, že to píše Wikipédia, tak to je pravda?
Nenávidím PUNK
Milujem POP-PUNK
Understand?