neviem celý deň budeme tráviť spolu, vlastne ako stále, možno skočíme niekde na pizzu alebo neviem kde spríjemníme si večer filmom alebo niečim a to bude asi náš valentín, osobne nepripravujem žiaden darček
Kúpim si Milku a pozriem si Distaster movie... Film ako stvorený na tento deň Teda, pre mňa Šťastne zaľúbeným želám príjemné prežitie jedného z najkomerčnejších a najstúúpidnejších sviatkov v roku
Ak bude Valentin vsedny den taq dostanem aspon lizatko od spoluziaka on je vzdycky taqyy mily ku vsetkim mam ho rada... ale inac, nemam lasku a ani nebudem takze ziadne plany si robit nemusim
Nič..nič, nič nič nič nič božéé šak prestaňte s valentínom, ja ho neuznáávam možno o pár rokov keď sa urazím že som nedostala bulgari prívesok ale len swarovski ale zatiaľ too nemá význam no od kamošiek sú valentínky zábavné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Do vtedy som na dne, čiže sa slečna bude musieť uskromniť
oslavujem ho...a? aj tak si lásku vyznávame každý deň,ale toto je komerčný deň,kedy je to slavnostné(ale na výročie viac )
No asi nič nepláánujem.. nudný večer pri telke..xD