vsak mas toho vela ked nevies co kupit tak rovno kjup darcekove balenie (kozmetika) a nemusis sa s nicm strachvoat. alebo retiazku striebornu. Alebo mu nieco sprav. Kupis material a potom nieco zostroj. Nie je problem. nie?
Ak si s nim este nespala to by ho potesilo asi najviac, ale ak ano, alebo este nechces tak nejaku plysovu zver, odporucil by som "Me To You" medvedikov, stoja tak cca 500sk, ale vyzeraju dost dobre. Ale maju aj nevyhodu, posledne som kupil priatelke medvedika, ale do jej narodenin sme sa rozisli a teraz mam doma v skrinke posraneho medveda, ktoreho mi je luto vyhodit, lebo ma stal 6kil, ale ked ho vidim tak mi ju len pripomenie, takze je to na p...xD
kup mu to, co ti ako prve padne do oci... nic materialne ani drahe.. skus sa zamerat na duchovnu stranku darceka, to si zapamata... aj keby to boli len dva burske oriesky... to somr az daroval jednej babe, a dodnes sa znich tesi
moja babka zdy hovori ked idem kamoske na oslavu s darcekmi ze naco jej toho davas tak vela?vy by ste si nemali davat nist sak nezabarate..a sak pravda no nie?...
si nenapisala ci 100sk na mesiac na tyzden na den na rok... dost zavazi...a mimochodom este si tam mala napisat ze je to 3,32 eur (konverzny kurz 1eur=30,1260skk)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Efektívnemu využitiu financií zdar!
No, je to obe zároveň