Zažil si situáciu, kedy si sa druhýkrát narodil a stačilo máličko a už by si nebol medzi nami? Napr. mňa prepadli s nožom a mohlo sa stať hocičo. Na skalách som sa pošmykol a hrubší konár ktorého som sa držal ma neudržal, ale udržal ma druhý oveľa tenší k
hm ... raz som sa skoro vytrepal na dialnici v nemecku pri 220km/h . .ale to neobolo nejake moc strasne, dobrzdil som. No .. potom asi ked som mal 13 som spadol z okna z panelaku zo 4teho poschodia. Rozchodil som to, ani som nikomu nic nehovoril, len asi mesiac trochu krival. A neviem ci sa to rata, ale v 14tich som pozral nejake prasky
padalo na mňa vypadnuté sklo zo školského okna z tretieho poschodia, len tak tak som sa uhla... raz sa na mňa rútila dodávka, nejak neubrzdila a dostala šmyk...do mňa... taktiež som ledva stihla uskočiť... a raz som vystupovala z autobusu, ktorý obiehal čierny golf a len tak tak som na poslednú chvíľu ostala stáť, keby spravím krok, tak po mne ani mastný fľak neostane na ceste
Viem, ako je to myslené, ale smrť je nablízku v každom bode existencie, niekto si to uvedomuje a ráta s ňou ako s tieňom, niekto sa jej desí a niekto si to vôbec nevšíma, berúc ako stretnutie so smrťou len bezprostredné ohrozenie svojho fyzického tela.
Raz som chcel ísť cez cestu a šlo auto a ja slúchatka na ušiach a neuverite ale bezdak ma zdrapil za plece a ja som ani netušil o čo slo bol som v tom že ma chce zbiť ale potom mi vysvetlil čo sa stalo a tak som mu dal dáke drobné aspoň...a ešte vtedy keď som sa pokusil o...mi pár priateľov dalo ďalšiu možnosť žiť
@barky vytiahol na teba nôž a čo chcel? Prachy, mobil alebo ťa vojet zezadu. A ty si ro urobil? Si ho zmarinoval ? alebo potom nejakí tvoji kamaráti mu urobili skupinovú terapiu, že ho dobili ?
nič také (všeobecne si dávam pozor) až na jeden krát ... vykračujem si po chodníku a idem do obchodu keď tu zrazu sa vyrúti na mňa auto a zahne mojim smerom v tak velkej rýchlosti že si nestihnem ani poriadne uvedomiť že sa namna rúti, v tej chvíli som inštinktívne uskočil na kraj a chýbalo asi len zopár centimetrov aby ma nabralo ... čiže ak by som sa nepohol už som tu nemusel byť ... všetko to videla z dialky jedna moja kamarátka a keď som k nej podišiel vystrašene sa namňa díva a ačudovala sa že som kludný iba som jej povedal že načo sa nad tým budem teraz pozastavovať a vzrušovať keď je tá chvíla už preč a nič na nej neovplyvním takže tie emocie su zbytočné vtedy som si pripadal ako robot to áno ale bolo to profesionálne zvládnutie krízovej situácie ona potom z toho robila cirkus ešte asi 20 minut ale ja som sa cítil fajn ... necítil som ani znovuzrodenie ani nič iné ... iba pocit že to bolo tak, ako malo byť
a inak nic dramaticke. jeden vecer ked sme sa vracali autom v nepeknom pocasi do BA a auto pred nami na dialnici sa smyklo na lade, otuklo sa o jedny aj druhe zvodidla a prakticky pred nami spravilo vodorovne prekazku....a bolo to scary ale byvaly bol mimoriadne zrucny sofer takze to s prehladom zvladol, zabrzdil a este sme aj tym otrasenym chudakom pomahali.
Pri skákaní parkouru som sa pošmykol a skoro som zletel zo strechy, zachránila ma hrdzavá zábrana, kt. slúži na zachytávanie snehu, proste na to aby nepadal dole, ale zostával na streche . Výška cca 18-20m. Od vtedy som na tej streche už nebol.
spadla na mna futbalova branka, len som stratila vedomie, vsetko schytal mobil. odvtedy som uz 4x pocula take iste pripady a vsetci boli na mieste mrtvy..
jedno naco si spomeniem doteraz, ked sme hrali priatelsky zapas len tak zo sidliska na zimaku hokej, tak kamarat do mna vrazil ked som bol otoceny hlavou k mantinelu, vtedy som chvilu nic nepocul, iba piskanie v hlave a bolest, krute ale nic vazne si myslim
Raz ma skoro zrazil dajaky kokot keď som prechádzal cez prechod (o tom som tu mal dávnejšie aj fórum) a potom ešte keď som bol úplne malý (teda mal som asi 6-7 rokov) a sa predo mnou bavil krstný s nožom a odletela čepel a ani nepamätam ako ma to minulo bo som hral hru na mobile ešte takom starom škaredom mobile ale si ešte pamätám jak mi to baba vyčistila a rýchlo ma šla odviesť k mame domov lebo keby prišiel dedo asi by krstného zabil
ja ked som mal 12 tak som isiel.na.bycikly dole kopcom po uzkej prasnej.ceste asi 40 a bol tam taky hopik nie.skokan len nahle itie hore a potom hned dole a neudrzal sim korman a padol som cely zivot sa mi prehral pred ocami a tesne za mnou isiel moj kamarat a presiel mi s kolesom 2cm daleko od hlavy keby mi presiel po hlave..
Vyšiel som z nenocnice kde mi trhali zub, čakal som na prechode a jedna vodicka nedala prednosť rpzbehnutej audine, čiže tu zensku v toyote tuším odhodilo na chodník asi 5 cm odomna :o skoro som sa do****. a potom samozrejme obom vynadal. Taktiež som raz zamyslený prebehol cez cestu a na milimetre za chrbtom mi prefrcal trolejbus. O chlp v aute to snáď ani nespocitam koľko krát, stále ako spolujazdec. Bolo takých situácii veľa ešte, mohol by som snáď hodiny písať
Raz ma skoro zrazil vlak... Teda nie úplne že som tesne uskočila, ale kamarátka keby ma nepotiahla späť tak prídeme spolu s vlakom na tú istú koľaj naraz :ehm:
Pri záplavách pred 3-4 rokmi neviem kedy to presne bolo ma skoro odniesla voda fakt vysoká , mal som ju tak do pása ale vo velkej rýchlosti to bolo fakt husté. Už som myslel že ma to odnese a zrazu ma zdrapil krčmár ,vysokí určo nad 2metre Zbehlo sa to vcelku rýchlo ale vetšinu si pametám.
Keď som bola krpec, vyliezla som na eskalátor a prepadla som cez zábradlie. Prepadla som cez 2 poschodia, skončila s otrasom mozgu, prasknutou lebkou a zapadnutým jazykom. Viac si bohužiaľ nepamätám (alebo našťastie)
Zletel som na bicykli z cesty a v plnej rýchlosti som napálil hlavou do stromu. Našťastie som mal prilbu tak to skončilo "iba" silnejším otrasom mozgu a menšími jazvami na čele.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
a inak nic dramaticke. jeden vecer ked sme sa vracali autom v nepeknom pocasi do BA a auto pred nami na dialnici sa smyklo na lade, otuklo sa o jedny aj druhe zvodidla a prakticky pred nami spravilo vodorovne prekazku....a bolo to scary ale byvaly bol mimoriadne zrucny sofer takze to s prehladom zvladol, zabrzdil a este sme aj tym otrasenym chudakom pomahali.
nejde však len o ľudí, všakže?