čaute chcela by som sa vás opýtať či niekto nemáte skúsenosti so spolupracou napr s dm alebo nejakou kozmetikou všimla som si , že mnoho bab,kt. maju blog pridavaju tam na várobky recenzie maju možnost pracovat s nejakou kozmetikou a tak. neviete ako s
» werushberry.blogspot.sk/...
Niekedy sa mi ozve nejaka kozmeticka značka na mail, niektoré spolupráce sa mi pozdávajú niektoré zas nie, kvôli podmienkam ktoré musím spĺňať..čo sa mi nepáči.
Ale napriklad už asi pol roka spolupracujem s Miss sporty,Zaija atď.. a nesťažujem sa, spolupráca s nimi je skvelá, pretože nekladú žiadne podmienky, ako je napríklad LEN pozitívna recenzia atď...
Prvom rade si založ blog a maj nejakú tú návštevnosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Niekedy sa mi ozve nejaka kozmeticka značka na mail, niektoré spolupráce sa mi pozdávajú niektoré zas nie, kvôli podmienkam ktoré musím spĺňať..čo sa mi nepáči.
Ale napriklad už asi pol roka spolupracujem s Miss sporty,Zaija atď.. a nesťažujem sa, spolupráca s nimi je skvelá, pretože nekladú žiadne podmienky, ako je napríklad LEN pozitívna recenzia atď...
Prvom rade si založ blog a maj nejakú tú návštevnosť.