Ak mas na to talent, rozmyslat nemusis. Cokolvek, co napises od srdca, moze byt dobre. Momentalne mam napr. taku krizu, ze tiez neviem, o com pisat. A kedysi som pisala rada a bez problemov.. nenut sa do toho, tm nicomu nepomozes.
no to by som chcel byť na tvojom mieste, lebo ja mám zase nápadov veľa len narozdiel od teba sa mi to nechce písať a štrukturalizovať. už som počas procesu toľkokrát prestal písať a celé som to vymazal, lebo zrazu ma napadol taký začiatok inokedy zas onaký. zameraj sa na nejaký problém, na ktorý máš vlastné riešenie, nejaké inovatívne, vtipné alebo tak. píš spontánne celé to napíš niekam a potom len doplňuj a pod. niečo určite zo seba dostaneš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
keď som začínal, tiež som nevedel.
fantázii sa medze nekladú..
môžeš o hocičom..
písať nejaké príbehy,
vymyslené,
reálne,
čo sa dneska stalo,
písať básničky,
písať denníček..
1 500 000 000 000 0001 možností
Potom to bude niečo na štýl "Naj hlášky tretej á" alebo nejaký podobný výtvor
@noen @h8u ved prave to mi na otm chyba, ze ma nic spontanne nic nenapadlo uz strasne dlhu dobu
@kaylee ale pdola mna by to bol ofajne odreagovanie a zabavenie sa niecom neskodnym