ludia uz vam zrusili blog?nastvalo vas to?lebo mna teda poradne....ako viem...mozno som trochu porusila pravidla...ale aj tak ma to nastvalo!ved...pravidla su aby sa porusovali ne?
áno, pravidlá sú nato aby sa porušovali, ale potom musíš niesť aj následky, takže sa nezťažuj, že ti zrušili blog. Mne sa to ešte nestalo, lebo sa snažím neporušovať pravidlá
no nic v zlom ale tieto pravdila tu podla mna nie su kvoli porusovaniu pre porusovanie tu mame skolsky poriadok lebo sorry ale je tu len zopar pravidiel ktore ked sa porusia kazdeho to vytoci ako napriklad ked sa davaju blogy niekoho ktorych nie si autorom alebo ak sa poropaguje nabozenstvo a pod...
takze odpoved je vlastne nie blogy mi este nikdy nevymazali a nie birdz pravidla su tu nato aby vsetci birdzaci boli ako tak kludni
Podla najnovsich pravidiel ake platia, by vam nasledne po zruseni blogu mal napisat dotycny z adminov, ze preco ho zrusil. Ak mas pocit, ze nejaky admin to prehnal, tak sa treba stazovat mne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a ver tomu, že tú by si nechcela
Vytlacas lepsie blogy z titulky. Si tam ani nic nenapisala a dokonca je k tomu minimalne jedna diskusia.
takze odpoved je vlastne nie blogy mi este nikdy nevymazali a nie birdz pravidla su tu nato aby vsetci birdzaci boli ako tak kludni