Táto téma je skôr pre baby. Zaujíma ma, či sledujete beauty blogy ako sú napríklad na youtube alebo normálne písomné. Ešte by som vás chcela poprosiť aby ste podporili začínajúceho tvorcu písomných blogov.
Tu je jej stránka: » maggied69.blogspot.com
občas zájdem na blog jednej baby ktorá sa zameriava hlavne na prírodnejšiu kozmetiku, to je tak všetko, o dekoratívnu kozmetiku sa nejak extra nezaujímam, nemám moc makeup skill a ani motiváciu (aspoň zatiaľ nie) ho nejak zlepšovať ale obdivujem ľudí, čo sa vedia super namaľovať! :happy:
jo, čítam pravidelne blog jednej bývalej gotičky, a ešte k tomu občas čítam takú staršiu pani - dôchodkyňu, lebo píše strašne pozitívne, a všetky zážitky a udalosti vo svojej rodine vie strašne pekne zachytiť a celé je to také milé, že vždy mám z toho taký príjemný pocit na duši, a tak to proste musím čítať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
a inak píšem vlastný blog a nemám potrebu dávať linky na každú sociálnu sieť a otravovať s tým ľudí. a neznášam, keď to robia ostatní.
Nieje to môj blog. Nepoznám človeka čo to píše. Len som si povedala že skúsim niekomu pomôcť. A hneď so dostala hejt!