Neviem preco, ale zda sa mi, ze od kedy blogy nie su hned na ociach (pri starom dizajne boli prve co ste videli) malo kto ich cita. Ked som vtedy zalozila blog mala som minimalne 5-6 komentarov. Teraz som mala len jeden. A to nie som jedina, vacsinou tam
birdz furt blbne a je pomaly, sorry hovorte si čo chcete je to tak, tak ako klesla čítanosť blogov klesla aj čítanosť článkov v časáku, neviem čím to je možno sa to cez rok nejako napraví
napr ja v poslednej dobe aj málo čítam blogy skôr tiež to forum ale myslím že cez rok sa to napraví teraz je aj dovolenkové a vonchodiace obdobie (aj ked dnes bola zima
citanost clankov v casaku sme ocakavali, casak bol ODSUNUTY na bok, casak mal predtym velku citanost, lebo pribudol jeden clanok za tri mesiace, tak pochopitelne ze mal vacsiu citanost ako teraz... ked ich je viac...
blogy su len o trochu nizsie, ako boli, ale maju viac priestoru... citanost zacala klesat, ked zacalo pribudat strasne vela blogov... preto sme zaviedli hlasovanie o kvalite blogov...
dalej pocas leta (resp. uz od jari, cize ked zacalo byt teplo) ma priemerny navstevnik mensi pocet pageviews pocas svojej navstevy, cize robi menej veci ako robil v zime...
Neviem, čím to je, je pravda, že blogy číta mnej ľudí, možno je to iba letom.
A to hlasovanie,väčšina ľudí nemá blog ohviezdičkovaný, lebo hlasuje málo ľudí. Podľa mňa hlavne kvôli tomu, že to fakt niekedy dlho trvá, kým sa po hlasovaní stránka znovu načíta a ľudí to od hlasovania odrádza.
Možno by nebolo zlé niečo s tým urobiť, aby to šlo rýchlejšie, lebo podľa mňa to bol pôvodne veľmi dobrý nápad
tie komenty sú možno aj tým, že ľudia skôr hviezdičkú ako komentujú.
a popravde, stále som čítala skoro každý jeden blog, teraz už nejako na to nemám čas len tak rýchlo prebehnem. ale rátam s tým, že počas školy to bude lepšie
ja si tez myslim ze je to letom....ludia trcia vonku a tak....ved ked si kuknete svojich priatelov je to same....uz davno tu nebol...blablabla a tak....men sa nechce blogy ani citat nieto ece pisat....hahaha
ale je pravda ze teraz sa dost vela foruje aj sa pise ale skoro nikto to necita .. a komenty su podla mna dost o nicom ... bud od dakoho typu :pekne alebo je to daky zjeb a pod a okrem toho si myslim ze uz mame nejakych tych uzivatelov kerych citame a vraciame sa s tale ku nim ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
...tiež som mal len jeden koment ale to je asi tým že sa ludkom cez leto nechce písať sak oddychujú nee
blogy su len o trochu nizsie, ako boli, ale maju viac priestoru... citanost zacala klesat, ked zacalo pribudat strasne vela blogov... preto sme zaviedli hlasovanie o kvalite blogov...
dalej pocas leta (resp. uz od jari, cize ked zacalo byt teplo) ma priemerny navstevnik mensi pocet pageviews pocas svojej navstevy, cize robi menej veci ako robil v zime...
blogy dopredu, blogy dopredu!!!!
a to hlasovanie je na prt... zdy ma to niekam presmeruje a trva to 2 hodiny, hviezdicky sa neukazu
A to hlasovanie,väčšina ľudí nemá blog ohviezdičkovaný, lebo hlasuje málo ľudí. Podľa mňa hlavne kvôli tomu, že to fakt niekedy dlho trvá, kým sa po hlasovaní stránka znovu načíta a ľudí to od hlasovania odrádza.
Možno by nebolo zlé niečo s tým urobiť, aby to šlo rýchlejšie, lebo podľa mňa to bol pôvodne veľmi dobrý nápad
a popravde, stále som čítala skoro každý jeden blog, teraz už nejako na to nemám čas len tak rýchlo prebehnem. ale rátam s tým, že počas školy to bude lepšie
ale je pravda ze teraz sa dost vela foruje aj sa pise ale skoro nikto to necita .. a komenty su podla mna dost o nicom ... bud od dakoho typu :pekne alebo je to daky zjeb a pod a okrem toho si myslim ze uz mame nejakych tych uzivatelov kerych citame a vraciame sa s tale ku nim ..