čaute, stalo sa Vám už niekedy, že ste sa na niečo dôkladne pripravili, napríklad skúška v škole, prezentácia, obhajoba práce, projektu a pod. boli ste pripravený, vedeli ste to dobre až do okamihu, kým ste sa nepostavili pred masu ľudí, a v tom sa niečo
si piš... pol roka som cvičil na absolv. koncert niekedy aj 6 - 8 h denne, potom som odohral prvy riadok a dalej som sa nedostal dal som to az po stvrty krat
ja si praveze nikdy nic nepripravujem a vzdy prezentacie/vystupenia na podiu nechavam uplne spontanne ist. prave preto, ze ty si to dopredu pripravis a aj tak sa to cele vyvinie uplne inak ako by si chcel a zrazu zijdes z planu a nevies kam ist
ja to mám vždy tak, a čím viac som pripravená a som si aj istá,že je všetko v poriadku,že to mám super,že som spokojná so svojou prácou,som dokonale pripravená a mám to aj zaujímavé a vtipné,ale akonáhle to mám ísť prezentovať,tak mám hrozný blok a nejako neviem rozprávať a nestíham pri tom dýchať.. ale vážne,proste ostanem v strese a nejako nestíham dýchať,zabúdam dýchať,nedýcham plynule proste žvaním a strašne veľa toho poviem na jeden nádych..a potom sa musím hlboko nadýchnuť a spraviť si pauzu ..skratka nedokážem dýchať a rozprávať zároveň
neviem,či je to tým,že som taká sústredená alebo čo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
neviem,či je to tým,že som taká sústredená alebo čo.