Keby sa na webke dali blokovat uzivatelia , ziadne komentare od neho by tam neboli , ani nic by nemohol komentovat ... proste zrusit ho na svojej webke
No ešte ignore by mohlo byť vlastne, i keď ja som vlastne nikdy (takmer nikde nikoho nedala do ignore, lebo na to som príliš zvedavá. Keby som nemala nervy, tak sa na to proste vykašľala.
*(Okrem 4everu, keď ma otravovali blbé decká, lebo som tam mala napísaný vek 6 rokov a oni si mysleli, že sú niečo extra, keď oni majú 11.
@krutafunebracka a ked poziadas @admin -a aby zmazal niaky iny komentar z tvojej webky tiez ho zmaze.... len niak to okrem @johnysheeka a podobne ludia nevyuzivaju... takze nechapem ocom je diskusia...
@freedomko alebo by len stacilo poziadat uzivatela nech ti da konecne pokoj ze? ale tak vies ked napises na nick admin , tak nevies ktory administrator sito precita , a ked chces zmazat od isteho administratora komenty? tak tu tsku moze vymazat a tvarit sa ze sa nic nestalo , alebo premazat ti dalsich x veci , kedze administrator ako ty ani nepovie v tske co zmazal kto ma vediet co je vymazane ?
@mayo ale je tak proste... nechces to tam nedas to tam.. aj ja som to tak mal (od teba ukradnute) ked som to nechcel... a nikedy si ani ludia nevsimnu ze to tam nie je... ja by som to dal normalne pod obrazok alebo cokolvek ze ci chcem aby mi to vobec niekto komentoval alebo len precital ak to chcu komentovat tak mi napisu ts... a je to... naco blokovat ludi...
@feerinko si trapny uz a nemam potrebu ta tu riesit... uz som ta dost riesil... som ti povedal ze co som ti zmazal.. tvoj problem ze si myslis ze to bol odaco ine.. poziadaj tomasa nech pozre databazu... a potom mi napis...
@freedomko fajn, aj som si myslel, že máš na sebe rovno dvoje
tak ich daj dole a pochop, že mňa nebaví Ti x krát vysvetľovať, kde je problém (v tebe napríklad) a rovno si Ťa bloknúť
hádzať hrach na stenu platilo kedysi, dnes sa ponúkaju možnosti
keď môže mať azet a facebook, tak prečo nie birdz?
bum a finito!
všetci sme štastní, dokonca ani okuliare nemusíš požičiavať, ja mám tendenciu ich strácať, škoda takých zázračných ako máš Ty, to by si bol potom smutný a to nieje kompromis ku ktorému sa chcem dopracovať:
Všetci štastnííí
Ale ako som minule spomínal, takýmto štýlom tu bude mať každý trvanlivosť tak pol roka, kým ho niektorí (teraz generalizujem, nemyslím nikoho konkrétneho) úplne nenaserú a pôjde preč. Máme facebook, vymeníme s kým chceme a nemá nás tu čo držať.
len ako bolo by treba zamedziť tomu, že si dotyčný urobí ďalší nick a bude komentovať opäť. lebo aj to sa môže stať, keď si to dotyčný všimne, že je bloknutý. nemá niekto nápad ako na to?
@mayo neboj ja som si to tu uz zariadil... a vzhladom na to ze su admini ANONYMNY tak by som porosil VSETKYCH uzivatelov aby mi uz nepisali ze som im nieco zmazal ZAS JA.. lebo to moze byt uz ktokovek...
@mayo vies ale keby si si precital kto vsetko bol vybrati za adminov by si tam dal aj ine ruky a keby som bol ja adminom az teraz ako su oni a nebol uz neviem aku dobu pred... by si netusil ani ze to robim ja... a keby si videl ten admin chat... tak by si sa len zasmial...
ano azet.sk a dalsie stranky maju ignore list, na birdz.sk nebol nikdy lebo som veril ze LUDIA DOKAZU BYT SLUSNI a ze su apriori dobri, uz v to NEVERIM.
@tomas mám pocit, že si ich chcel verených, kvôli príjemnej domácej atmosfére
ja som ich chcel len označiť, že toto je admin, ak máš problém, tak píš
ale nerobilo sa to plne automatické, lebo na vtedajšie pomery a problémy s prerastajúcou DB bolo komplikované naprogramovať jednotný thread pošty pre viacerých adminov a dodať tomu transparentnosť
NO "SLAVA"..A TERAZ SA MOZEME "TESIT" NA ZNEUZIVANIE IGNORE LISTI NIEKTORIMI UZIVETALMI!!! AKO VIEM AKO TO XODI NA INIX VEBOX....DOTICI VAM VYNADAJU A ABI STE IM NEMOHLI ANI ODPOVEDAT TAk SUP SUP A SI VAS HNED DAJU DO IGNORE LISTU, A PRITOM VAM ONI NAPISALI TS. TAK TO JE NA INIX FORAX CO POZNAM, MYSLITE SI ZE TO TU NEBUDU PONIEKTORI ZNEUZIVAT?! NO JA TOMU NEVERIM!!! TAKZE ZMYSLE TO BUDE MAT LEN CIATOCNI......
alebo si spravia dalsi nik ......aj ked to je tak na wsetkix webox co poznam ale aspon na tix dalsix nikox su tam ludia slusnejsi nez na svojom povodnom niku
aj ma este napadlo...raz mi vypisoval jeden...skoro doxodca hluposti tak som ho dal do ignore listu ale.....hned mi na to napisal jeho...kamarat ..takze ignore list bude ucine asi tak na 30-40%
Som za zatial som necítil potrebu ho využiť ale v budúcnosti sa to môže zísť a @nikeboy ak mi niekto napíše do TS nadávky že kokot,piča tak sa skor zasmejem a nebudem mať potrebu mu odpísať to sú možno na azete takéto praktiky kktske že uder a uteč
@tomas na tvoju otazku viem asi presne zodpovedat kedy sa birdz dal povazovat za LUDI CO DOKAZU BYT SLUSNI a ze su apriori dobri a dokonca aj natu kedy toto pomenovanie birdzakov padlo okrem teda mna a cest vinimkam.....
@tomas uz si o nom basnil tak pred mesiacom.. takze bude fajn ak pride..
@nikeboy zneuzivat?? ak si niekto da niekoho do ignore a nic o nom nevie.. tak neviem preco by to toho druheho malo trapit.. ved ten prvy je blby, ze to robi a ten druhy predsa nema potrebu s takym nieco riesit..
druha vec je, ze mozno kriticke komentare budu dosledkom ludi v ignore.. ale zas to je na tom cloveku koho si tam da..
ak mi niekto strpcuje zivot, bude tam..
ak si spravi druhy nick pojde tam i ten..
ak mi niekto len pise kritiku, je to jeho nazor.. to uz je na uzivatelovi ci chce len oslavne komentare, alebo sa chce i zlepsovat..
áno ale tých, ktorí sa raz zaregistrujú, dajú sem diskusiu napríklad ako je som tehotná čo mám robiť alebo čo ak nebudem dobrý v posteli a podobne...raz sa zaregistrujú, dajú nejakú trápnu diskusiu a už sa neprihlásia...dala by som, že ak sa do týždňa neprihlási znova tak sa vymaže alebo niečo také
ja nemám potrebu niekoho blokovať,zatiaľ som nemala s nikým väčší problém a tieto funkcie nepoužívam ani na iných stránkach.ale verím,že je to vec užitočná,keby dačo...
ja nvm..akiío pola mna je t nezmysel.ako teaz myslim ten ignore list...bo ked si to tak vezmes fero...ja viem ze nesi jediny....ale stoji ti o zato?...vy tu obite zo seba takych ludi..sak viete ako kto....stji vam to za to???...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
a mozno by to aj bolo dobree..
Cize nebola ta moznost proti pravidlam , nikoho neurazala
a bola to
----
Stacilo by bloknut iba jedneho z adminov
Idealne by bolo na webke daka ponuka kde by si napisala nicky uzivatelov co ti nemozu komentovat webku
*(Okrem 4everu, keď ma otravovali blbé decká, lebo som tam mala napísaný vek 6 rokov a oni si mysleli, že sú niečo extra, keď oni majú 11.
@krutafunebracka tak to hej
@freedomko ide Ti karta, ďakujem za nemenované spomenutie
@mayo
tak ich daj dole a pochop, že mňa nebaví Ti x krát vysvetľovať, kde je problém (v tebe napríklad) a rovno si Ťa bloknúť
hádzať hrach na stenu platilo kedysi, dnes sa ponúkaju možnosti
keď môže mať azet a facebook, tak prečo nie birdz?
bum a finito!
všetci sme štastní, dokonca ani okuliare nemusíš požičiavať, ja mám tendenciu ich strácať, škoda takých zázračných ako máš Ty, to by si bol potom smutný a to nieje kompromis ku ktorému sa chcem dopracovať:
Všetci štastnííí
Ale ako som minule spomínal, takýmto štýlom tu bude mať každý trvanlivosť tak pol roka, kým ho niektorí (teraz generalizujem, nemyslím nikoho konkrétneho) úplne nenaserú a pôjde preč. Máme facebook, vymeníme s kým chceme a nemá nás tu čo držať.
len ako bolo by treba zamedziť tomu, že si dotyčný urobí ďalší nick a bude komentovať opäť. lebo aj to sa môže stať, keď si to dotyčný všimne, že je bloknutý. nemá niekto nápad ako na to?
občas by som nielen jednu, ale aj dve ruky do ohňa dal za teba
vidíš ako Ti verím? To sa nestáva často
a ako si spomínam, na to som Ťa aj 2-3 krát upozorňoval
(p.s.: nezabudni aj toto prihodiť do Vášho admin chatu )
ano azet.sk a dalsie stranky maju ignore list, na birdz.sk nebol nikdy lebo som veril ze LUDIA DOKAZU BYT SLUSNI a ze su apriori dobri, uz v to NEVERIM.
Ignore list bude vo velmi blizkej dobe.
vidim ze tento tyzden asi budem musiet robit ignore list.
ja som ich chcel len označiť, že toto je admin, ak máš problém, tak píš
ale nerobilo sa to plne automatické, lebo na vtedajšie pomery a problémy s prerastajúcou DB bolo komplikované naprogramovať jednotný thread pošty pre viacerých adminov a dodať tomu transparentnosť
bla... bla... bla...
nieje to jedno?
@Nikeboy Už si prestal písať konečne .
a mozno to niecomu pomoze...
@nikeboy zneuzivat?? ak si niekto da niekoho do ignore a nic o nom nevie.. tak neviem preco by to toho druheho malo trapit.. ved ten prvy je blby, ze to robi a ten druhy predsa nema potrebu s takym nieco riesit..
druha vec je, ze mozno kriticke komentare budu dosledkom ludi v ignore.. ale zas to je na tom cloveku koho si tam da..
ak mi niekto strpcuje zivot, bude tam..
ak si spravi druhy nick pojde tam i ten..
ak mi niekto len pise kritiku, je to jeho nazor.. to uz je na uzivatelovi ci chce len oslavne komentare, alebo sa chce i zlepsovat..
@55 ale no tak....
@61 co??? ale ja myslim...komentare v diskusiax(ch) a z toho plynuce TS .
ako podla mna je to blbost. ved..staci vymazat komentar k fotke a je pokoj