akože, ako sa máš nafarbiť? to mi je úplne jedno, aj tak pravdepodobnosť že ťa niekedy stretnem je celkom malá a tá, že mi bude záležať na farbe tvojich vlasov, ešte menšia....
akože mám byť chlap a že ktorá by ma viac priťahovala? myslím, že toto nie je vo vzťahu podstatné...
Vždy sa mi páčili ryšavky, aj prefarbené na červeno. Ale dnešný problém je, že pomaly každá druhá je prefarbená a stal sa z toho mainstream. Ale aspoň je vyššia pravdepodobnosť, že sa mi podarí jednu z nich uloviť
rysaveeeeeeeeeeee jednoznacne!! Blondiny sa mi nepacili tusim nikdy, a chcem rysaveho chlapa, aj rysave deti!! Aj sama chcem byt rysava, len sa k tomu stale odhodlavam ci si dat na hlavu alebo nie. Milujem prirodzene rysavych ludi!! ale aj ti nafarbeni sa mi pacia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
občas uvažujem o návrate k prvému, ale toto je pre vlasy zdravšie
akože mám byť chlap a že ktorá by ma viac priťahovala? myslím, že toto nie je vo vzťahu podstatné...
akože, čo z toho som ja? a keď ani jedno...?
ale ke veci, za mňa asi jednoznačne ryšavka.. blondíny u mňa akosi vôbec..
pokiaľ nemá modré alebo ružové....ani zelené a červené, silno oranžové ani slabo fialové....