No ak je to ako na mojom multifunkčnom zariadení /Epson DX4450/ tak je postup nasledovný:Stlačíš tlačidlo STOP /podrž ho asi tak 7 sek. pokým nebudeš poču´t ako sa tlačiarenska hlava presunula.Následne otvoríš kryt tlačiarne.Pomocou páčky ktorú cartridge obsahujú vyberieš prázdny toner.Ešte pred tým si však nachystaj toner ktorý chceš vymeni´t otras s ní také 3 minúty,potom odlep žltočiernu pásku,daj pozor,aby si nechytila tamtú zelenú plôšku.Opartne zastrč toner,Zavri tlačiareň,opä´t stlač STop /podrž/,následne budeš poču´t ko sa bude plniť hlava.Môže to trvať aj 10 minút.Hotovo.Snáď ti to pomohlo.
@Krampus dakujem velmi pekne...ja som potom uz na to nejako prisla..ze som to otvorila a sa to tak pomaly posuvalo a som to zastavila..asi som urobila velmi zle toto..ale inak sa nedalo..aj tak zbytocne som to otvorila av ybrala..lebo som si myslela, ze sa da moja naplnil ale nie neda..co je velmi zle, ale tak to je moja chyba, ze som si taku vybrala.. aa mimochodom, vydrzi ti farba dlho? ci ani nie? a dakujem za velmi dobry opis..uz som si myslela, ze ma tu niekto vysmeje alebo tak ale tak vidim, ez sa tu nasla ja dobra dusa dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty