@Pernik - prečítaj si len to, čo som napísala jahode, pred tým ako som jeden komentár venovala aj tebe.. vrie vo mne nerv na jej písanie, na jej hlupe chyby, na tej "kurací" mozog (nazvyme to tak).. ale vždy sa posmejem alebo i len pousmejem na tvojej trefnej miestnej jemnej mierne vtipnej no peknej a priamej poznámke..
Tak ako moze byt krasna blondinka, tak moze byt krasna aj brunetka, aj rysava. To plati na vsetko. Rozmyslam, preco je tolko vtipov o blondinkach. Ktovie, ci nevznikli zo zavisti...
@Jahoda12 no ak chceš počuť tak veľmi si zo mňa neuťahujú aj keď občas spravím blbosť tak sa tým zvyknem ospravedlňovať.. že šak som blondína ale keď som bola malá tak to bolo horšie.. som chcela byť vždy bruneta
ja som blondínka a všetci mi hovoria že som sprostá, aj keď mám najlepšie výsledky v škole je to iba preto tak lebo to povedal niekto zaujímavý a od vtedy je to in
ty kokooos šak blondina či bruneta to je jedno nee ja som spinavo blondina a spravam sa normalne von nosim teplaky a chodim na karate prečo nekoluju aj o brunet vtipy?? tie sa začinaju považovat za dokonale hlavne u naas niako sa menia role blondina a bruneta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
..žena, ako každá iná..
@pernik - a ty ma potom poskladáš..
ach boze nemam uz slov na tieto diskusie. .
A k ankete no normálne baby.