uprimna odpoved, ked sa toho ta zena boji, boji sa.ho normalne chytit a pod. tak ako kazda zena ma rada inak oralny sex, napriklad jednu viac vzrusuje atimulacia oyskov, inu klitorisu, taktiez jedna ma rada jemnustimulaciu ina intenzivnejsiu. Je treba sledovat partnera. A hlavne sa toho nebat
@leiladrumnbass ak to aj nevie/nevieš, treba sa jednou rukou priblížiť o niečo nižšie..toto zaberie na každého z nás stimulácia "mužského bodu G" (prostata) ... inak konkrétne pri orále má každý rád niečo iné...treba sledovať partnera a pýtať sa
Pozri video návod alebo si niekoho nájdi a bude ti dávať známky s tou tabuľkou ako v Let s dance.
Napr. Bola si ako neriadená strela ! ako japonský kamikadze, ale v polke ten kamikadze začal meniť názor odhodlanie opadlo a začal poletovať neriadene tam a spať tam a spať a preto dávam len 7 !
@leiladrumnbass Ale teraz vážne, raz som o tom videl niekde článok " 10 tipov ako dokonale orálne uspokojiť partnera " ale jediné čo si z toho pamätám je, že pri 5 tipoch by som to už nikdy partnerke nedovolil ! Mega kktina to bola , písala to nejaka panna čo sa chcela cítit ako odborníčka.
@leiladrumnbass Na par vecí si ešte spomínam napr.
-šúlajte mu ho v rukách ako šúlok cesta
-Zubami mu škrabkajte uzdičku
-Uspokojujte ho ústami a jemne mu pritom masírujte konečník.
asi tak no .
Najlepsie je ked si dievcata klaknu dookola, zladia si tvare do rovnakej vysky, vyplazia jazyky, chlap sa postavi dostredu a zacne sa rychlo tocit. Technika pochadza z Francuzska pod povodnym nazvom La Pirueta.
@leiladrumnbass chapem, trha ti to srdce a je ti neprijemne spominat na to, ze mi tak skoro nevyfajcis...neboj, si fajn dievca, urcite raz najdes kladu, ktoru s radostou budes fajcit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
každému sa ľúbi niečo iné.
@patuskoo no co naucia sa nove anglicke slovicko
Sodoma a Gomora
Napr. Bola si ako neriadená strela ! ako japonský kamikadze, ale v polke ten kamikadze začal meniť názor odhodlanie opadlo a začal poletovať neriadene tam a spať tam a spať a preto dávam len 7 !
-šúlajte mu ho v rukách ako šúlok cesta
-Zubami mu škrabkajte uzdičku
-Uspokojujte ho ústami a jemne mu pritom masírujte konečník.
asi tak no .