Ahojte všetci,čo máte nejaky vztah k Bobovi Marleymu(skloňuje sa to tak?),pozitívny alebo negatívny alebo neutrálny-vlastne ten nie,to nie je vztah Budem rada keď napíšete čo si myslíte o jeho filozofii,jeho myšlienkach atď...Podľa mňa je jeho hudba a sv
Bob Marley? Jáj tak to byl pán spevák, to je moja srdcovka...i ked Ritu zas tolko podvádzat nemusel ..ale co už..narobil si tolko detí,aby mohli pokračovat v tem co on začal, ne? .ale co je haluz, tak vlastne Bob nemal byt ani slávny mal to byt Jimmy Cliff, co by preslávil reggae po celém svete ale neco sa stalo, a teda slávnejším sa nestal Jimmy, no ale klobúk dole pred obidvoma, boli úžasní..
bob Marley bol geniany clovek podla mna. Jeho hudbu az tak velmi nepocuvam ale ak reggae, tak povecsine je to on (alebo nejaky iny Marley). mal svoje zasady a aj preto ho dost uznavam. drzal sa svojho nazoru, presadzoval si ho, nebal sa prejavit ho. je to legenda, o tom niet pochyb.
Ved ani ja uz nepoznam veci od ostatnych marleyovcov,ale myslim ze to je hlavne pre to,ze Bobova hudba mala srdce,mala myslienku...tym nechcem povedat,ze ta ostatna nie,len si myslim,ze Bobova hudba,bola niecim poznacena,osudom,skusenostou a tak...Bolo v tom nieco nad ramec chapania a trava to nebola
Bob Marley? júúúúúj, veď to nebol len úžasný spevák, ale aj človek! Čo všetko chcel v živote dokázať, urobiť...obdivujem ho! niet pochýb...a tá jeho super hudba, no nemám slov Pesničky, ktoré neumierajú...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
počula som niekoľko vysvetlení si tejto pesničky a najviac sa mi páčilo to od jeho vtedajšej priateľky
že túto pieseň napísal preto, lebo sa mu nepáčilo, že brala antikoncepciu
áno, marley mal skutočne výnimočný pohľad na svet...