Ja by som s tým súhlasila, išlo by predsa skôr o to, dať autorovi blogu najavo či sa jeho blogy páčia alebo nie...
Chavez: Ja síce tiež občas nedávam komentár aj keď blog prečítam, ale preto že nemám k tomu čo povedať... (také aby to malo hlavu aj pätu) Keby tam bolo hodnotenie, tak by som určite ohodnotila...
Azel: Ale myslím že aj Eternalgirl to myslela skôr tak, že by to slúžilo skôr autorovi... aby vedel že jeho blogy niekto číta, lebo komentáre pridáva málokto... a neviem čo by komu pomohlo, keby si dobre ohodnotil vlastné blogy... (v zásade si nemyslím že by sa podľa toho bodovania mal potom robiť rebríček alebo niečo také...)
Ved by sa to mohlo vymysliet nejak ze z kazdeho pocitaca, respektive z kazdej ip-cky by sa mohol poslat len jeden hlas,takze aj keby som si zahlasovala za svoj blog tak len raz ..
neviem ci sa to da tak nejak vymysliet pretoze sa do toho nevyznam...to je tomasovy robota...sak nehame nanho
podla mna by sa zase ludia preklikavali hore podalsie keby daktory dostavali malo bodov tiez by ich to odradilo a este si myslim ze ludia ktory tu maju viacero kamaratov nebudem ich menovat by mali vzdy plnu prdel tych bodov lebo co pre kamosa neurobis hejze a zase by boli maximalne vyvysovany a prezentovany a ty co by mali bodov malo by boli ece viac znechuteny a odradilo by ich to pisat a nesnazili by sa to zlepsovat..ja myslim ze uplne stacia tie statusy..
Michellka4444: čítaj aj tie komenty kúsok vyššie, všetci čo sme za hovoríme nie o rebríčku ale o tom, aby autor blogu mal aspoň nejakú reakciu na blog, keďže veľa ľudí nepíše komentáre...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ja by som s tým súhlasila, išlo by predsa skôr o to, dať autorovi blogu najavo či sa jeho blogy páčia alebo nie...
Chavez: Ja síce tiež občas nedávam komentár aj keď blog prečítam, ale preto že nemám k tomu čo povedať... (také aby to malo hlavu aj pätu) Keby tam bolo hodnotenie, tak by som určite ohodnotila...
neviem ci sa to da tak nejak vymysliet pretoze sa do toho nevyznam...to je tomasovy robota...sak nehame nanho
podla mna by sa zase ludia preklikavali hore podalsie keby daktory dostavali malo bodov tiez by ich to odradilo a este si myslim ze ludia ktory tu maju viacero kamaratov nebudem ich menovat by mali vzdy plnu prdel tych bodov lebo co pre kamosa neurobis hejze a zase by boli maximalne vyvysovany a prezentovany a ty co by mali bodov malo by boli ece viac znechuteny a odradilo by ich to pisat a nesnazili by sa to zlepsovat..ja myslim ze uplne stacia tie statusy..