treba zakázať používať programy na úpravu fotiek, a všeobecne programy na vytváranie obrázkov a som zvedavá, koľko bohov uvidia Thora na nich! kladivo do nich!
tak po prve boh sa neda odfotit pretoze nie je telesna bytost a po druhe ak by chcel ab s ao nom vedelo viac tak sa asi zjavi a povie "co ma na srdci" nie???...ale som zvedava kolko ludi odzaru zacnu byt pobozny a kolko im to vytrva...
boh, v neho ja neverím. takže je mi to absolútne jedno ale keď som bola malá a myslela som si, že existuje, tak som si ho predstavovala ako šedivého uja s dlhou bradou, plášťom a baguľou, aby nás s ňou mohol biť
ved to je fotomontaz dpc ved tam dole vidno ze je to vystrihnute z necoho...a aj tak boh neexistuje....boh je len ludsky vymysel minulosti pretoze si nevedeli objasnit niektore veci ktore su uz dnes samozrejme objasnene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
naivita ľudí nepozná hraníc..
A inak je to trocha ubohe
lool.
loool.
LOOOOOOOOL.
"Jeden z nadšencov si je objektom na snímke celkom istý. Potom, ako ju uvidel, vyhlásil: „Kráľ sa nám zjavil!“"
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL. Všemohúci sa nám zjavil ako trápna smiešna rozmazaná škrvna! To preto že je majestátny a všemohúci
Ale inak ja na tom obrazku vidim 2 postavy muzsku a zesnku......
"Lucifer, ty kretén, čakám na teba už 0.09 stotín sekundy... stav sa, že ma už niekto ofotil... a teraz si poďme zaplávať do jazera..."
"Bude průser?"
"Ale tam... budú si myslieť, že je to vtáčí trus v objektíve..."
Fakt to vyzerá ako sáčok, do ktorého balia Fornetti
v Portugalskej Fatime videlo na oblohe podobne na vlastne oči úkazy 10 tky tisíc ľudí...dnes o tom píšu, že to bol podvrh..