Aj keby som niekedy mal byť bohatý (jo, som povrchný, chcel by som aj to), nerád by som zabudol na to, ako som začínal a že niektorí ľudia pri mne stáli aj vtedy.
Dnešný deň bol skutočne z tých krásnych a cítil som sa fakt dobre. Som mladý, zdravý, zamilovaný, každý deň ma posúva o krok ďalej k mojím cieľom a celý život mám pred sebou. Ak nie som bohatý? Tak kto potom?
Nasa dejepisarka na gympli raz spominala, ze stredoveki ludia si mysleli, ze rysavym ludom horia vlasy od pekelneho ohna, preto ich casto nenavideli... :/
Asi podobne "zarucene pravdivy" je vyrok, o ktorom je toto forum.
@lenuska175 ide o to, že na nete bolo také video reagujúce na také čo sa hovorilo, že ryšaví nemaju dušu. No a na to videu je taký ryšavý američan naštvatý kričiaci do kamery, lebo to zobral vážne, že "gingers do have soul"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ak je raz debil, nezáleží veľmi či má peniaze alebo nie
(a reálna odpoveď- závisí to od človeka, je to relatívne, tak ako všetko
ináč myslím, že nemali by sa chlapci hádzať do jedného vreca. Aj bohatý môže mať lepšie srdce ako chudobný.
Nie každý je taký...
Záleží asi od povahy...
A technicky vzaté bez srdca to v živote nejde
Nasa dejepisarka na gympli raz spominala, ze stredoveki ludia si mysleli, ze rysavym ludom horia vlasy od pekelneho ohna, preto ich casto nenavideli... :/
Asi podobne "zarucene pravdivy" je vyrok, o ktorom je toto forum.