ani ja by som nebol. Predstavte si zajtra sa zobudit a na ucte mas 650 mil euro a mozes is robit co chces nemas povinnosti. No jebat taky zivot skurveny. Radsej idem sa ucit na skusku aby som si nasiel robotu a zarobil si tie penaze v robote a stravil tam polku zivota. mehehehehe
@3 lebo chudobni ludia su neni zavisli na peniazoch
akoze chapem co tu chcete povedat ale predsalen sa lepsie zije ked vam je na chuja ale mate peniaze, nez keby vam bolo na chuja a do toho by ste nemali ani len peniaze
záleží...veľa peňazí = komfort, ale zároveň ohrozenie, musíš si dávať pozor na veci, aby si sa s niekým nezaplietol, aby ti niekto neuniesol decko cestou zo školy...poznám jednu veľmi bohatú rodinu a život ktorý žijú nie je vôbec pohodlný...bývajú 20km od mesta na osamelej lúke, kde majú postavené tri vily obohnané valom, aby im nikto nevidel dovnútra, decká sa boja púšťať s kamarátmi von, aby ich niekto nevzal...mať veľa peňazí je fajn, ale nielen fajn
celkove ak niekto tvrdí že bohatý človek nie je šťastný tak asi len závidí,proste mi to príde že chudobnejší si vymysleli takú vec že "za peniaze si šťastie nekupiš" (čo je do istej miery pravda) ale pointa je v tom že si takto ľudia sami navrávajú, že "on je bohatý tak je nešťastní a nemá priatelov a lásku a atd. a ja síce nemám prachy ale mám všetko ostatné"... lenže aj bohatý človek môže mať priatelov, aj lásku aj zdravie a nemusí byť ani zlý,,, iste takých je asi málo ale whatever... a raz som niekde čítala že "radšej budem plakať v mercedese ako v autobuse" čo je tiež pravda...
a ešte k tomu "šťastie si za peniaze nekupiš" ... zaléži od toho čo považuješ za šťastie. ak si šťastný ked môžeš cestovať do luxusných destinácií na dovolenku, tak potom si to šťastie za peniaze kúpiš
bože veď to neni jediné meradlo.
ja keby mám peniaze tiež neviem, či som šťastná.
šťastná by som bola, keby som za tie peniaze mohla cestovať a robiť veci, čo bez nich nemôžem.
ale stále aj tak potrebujem nejakých ľudí a tých si nekúpim. proste peniaze veľa narobia (bohužiaľ) ale neni to všetko.
Na fotkách v ich športových autách za veľa peňazí tak vyzerajú
Teda ja osobne by som bol. Chcel by som si zahrať basketbal a nemam s kym? Jeeeb zaplatím ľuďom nech so mnou hrajú a nech ma ešte aj nechávajú vyhrať Chcem si zajazdiť autom? Jieeeeb nejaké ojazdené si kúpim a bolo by to jak nič. Chcem ženu na jednu noc bez toho aby som jej kupoval drinky snažil sa a neviem čo? Jieeeb zaplatim si najvyššiu kvalitku
Proste človek čo je od narodenia bohatý si to možno tak neužíva lebo je zvyknutý. Ale väčšina ľudí čo žijú podpriemerne alebo priemerne a proste nemôžu si kupiť čo sa im zachce by si to vedeli riadne vychutnať. Hoci by boli bohatý len na jeden deň
myslim si že rovnako možu mať bohatí ľudia dovod na to byť štastní aj neštastní ako možu mať chudobní ľudia dovod byť štastní aj neštastní.. akurat chudobní majú o dôvod na viac byť neštastní
Raz som pracovala u jedného milionára. Ktorý šťastný bol, ba prečo ani nie, keď si našiel milujúcu ženu s ktorou má dieťa a momentálne čakajú ďalšie. Ale to je jeden z tisícich. Keďže nie každý milionár nájde v živote lásku i keď po nej túži, no on si môže dovoliť len ženu milujúcu pre jeho peniaze. Áno, má peniaze, áno môže si dovoliť všetko po čom túži, ale nie všetko sa dá kúpiť za peniaze, hl. úprimnosť a tá už je dokonca v dnešnej dobe vnímaná ako urážka, ale, je vzácna a keď nieje tej, tak nemá vlastne nič.
akože takto.. peniaze sú super, lebo sme si z nej v našej spoločnosti urobili v podstate modlu a potrebujeme ich, ak chceme prežiť (šak za niečo si musíme kúpiť jedlo, zaplatiť vodu a podobne), ale sú veci, ktoré si za peniaze nekúpiš - šťastie, zdravie, plodnosť, skutočnú lásku
a tak na odľahčenie - reálny rozhovor mojich rodičov v aute:
m: "čo budeme robiť s peniazmi, keď budeme chorí?"
o: "kúpime si lieky" (mne to príde vtipné, neviem ako vám)
dobre, tak ja dám tiež jeden do mlynčeka: kamoš kedysi zvykol veľa chodiť do krčmy, chlastať samozrejme a často tam počúval starých 50-60 ročných chlapov, čo už majú niečo za sebou... a kamoš sa raz jedného spýtal, že čo by robil s výhrou zo športky...jeho odpoveď bola, že by si kúpil cisternu pálena a prepil sa k smrti...
čítala som, že od určitého množstva peňazí je to už približne rovnaká miera spokojnosti, teda nezáleží na tom, či má milióny alebo miliardy
a samozrejme sa to nedá zovšeobecniť
myslím si že šťastie nie je závislé na počte peňazí ... dá sa povedať že človek bohatý má pod sebou stabilnú zem a je prakticky bez spoločenských starostí čo sa týka materiálneho zabezpečovania života (čo je obrovská výhoda) ... ale šťastny? myslim si že šťastie je závislé úplne na niečom inom a teda aj v tomto prípade je to dosť individuálne
@willbebetter bolo to myslene stylom, ze ked mas neliecitelnu chorobu napriklad, tak ti tie peniaze prosto nepomozu ...len sa mi to nechcelo specifikovat, ale tak asi som mala
Bohaty clovek straca tuzbu v zivote napredovat, mat nejaky ciel, nieco zlepsovat. Par rokov zitia v pohodlnosti a produkcia dopaminu je na bode mrazu.
Co chces, jednoducho si to zaplatis, niekomu zaplatis, niekoho podplatis... a ano, za peniaze sa da kupit aj zdravie, toho som sama bola svedkom ze ked vrazis do spravnych ruk dost penazi, vyliecia aj rakovinu.
všetko je relatívne ak by som úspešne predal napr firmu za veľké peniaze a nemusel nič riešiť, tak prečo by som nebol spokojný? ale napr ak by som podnikal ako Široký a spol, tak by sa mi asi nespávalo ľahko
Možno,ale to záleží od toho,aké má človek úmysli.Ja by som 50% zo svojho bohatsva investoval do nového PC,HDD,možno aj telky,USB atď atď...zvyšok by som si ponechal na horšie časy.A popri tom by som aj chodil do zamestnania,aby som si svoju polku penazí udržal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ja by som nebola
depends..
šťastie sa podla mna nemeria podla toho,ci má niekto vela,alebo málo penazi.
akoze chapem co tu chcete povedat ale predsalen sa lepsie zije ked vam je na chuja ale mate peniaze, nez keby vam bolo na chuja a do toho by ste nemali ani len peniaze
a ešte k tomu "šťastie si za peniaze nekupiš" ... zaléži od toho čo považuješ za šťastie. ak si šťastný ked môžeš cestovať do luxusných destinácií na dovolenku, tak potom si to šťastie za peniaze kúpiš
ja keby mám peniaze tiež neviem, či som šťastná.
šťastná by som bola, keby som za tie peniaze mohla cestovať a robiť veci, čo bez nich nemôžem.
ale stále aj tak potrebujem nejakých ľudí a tých si nekúpim. proste peniaze veľa narobia (bohužiaľ) ale neni to všetko.
» m.facebook.com/danbilzerianoff...
» instagram.com/danbilzerian/...
On určite je sužovaný nešťastím A je jedno či má člobek peniaze alebo nie. Nešťastný môže byť tak či tak
ale ja by som bola šťastná!
Teda ja osobne by som bol. Chcel by som si zahrať basketbal a nemam s kym? Jeeeb zaplatím ľuďom nech so mnou hrajú a nech ma ešte aj nechávajú vyhrať Chcem si zajazdiť autom? Jieeeeb nejaké ojazdené si kúpim a bolo by to jak nič. Chcem ženu na jednu noc bez toho aby som jej kupoval drinky snažil sa a neviem čo? Jieeeb zaplatim si najvyššiu kvalitku
Proste človek čo je od narodenia bohatý si to možno tak neužíva lebo je zvyknutý. Ale väčšina ľudí čo žijú podpriemerne alebo priemerne a proste nemôžu si kupiť čo sa im zachce by si to vedeli riadne vychutnať. Hoci by boli bohatý len na jeden deň
akože takto.. peniaze sú super, lebo sme si z nej v našej spoločnosti urobili v podstate modlu a potrebujeme ich, ak chceme prežiť (šak za niečo si musíme kúpiť jedlo, zaplatiť vodu a podobne), ale sú veci, ktoré si za peniaze nekúpiš - šťastie, zdravie, plodnosť, skutočnú lásku
a tak na odľahčenie - reálny rozhovor mojich rodičov v aute:
m: "čo budeme robiť s peniazmi, keď budeme chorí?"
o: "kúpime si lieky"
(mne to príde vtipné, neviem ako vám)
a samozrejme sa to nedá zovšeobecniť
Ale seriously, najvacsia blbost aku som kedy pocula je ze za peniaze si nekupis zdravie
Bohaty clovek straca tuzbu v zivote napredovat, mat nejaky ciel, nieco zlepsovat. Par rokov zitia v pohodlnosti a produkcia dopaminu je na bode mrazu.
Co chces, jednoducho si to zaplatis, niekomu zaplatis, niekoho podplatis... a ano, za peniaze sa da kupit aj zdravie, toho som sama bola svedkom ze ked vrazis do spravnych ruk dost penazi, vyliecia aj rakovinu.