baby vy by ste co robili keby ste mali chalana ktoreho si myslite ze milujete /nie som si uplne ista/ ,,, dojde na sex a zistite ze svoje vybavenie nema take ake by ste chceli ,,, kazda sme inak narocna a ja priznavam ze musi mat velke vybavenie ,, s mens
ono aj maly ta moze uspokojit, je to vsetko len o tvojom psychike, ked si povies, ze nie tak nie to je jasne. to ako keby si si povedala, ze to nepojde tak to nepojde. Mimochodom mensi ma skor viac vyhod ako nevyhod ... a ak ti ide o velkost penisu, tak rovno pri vzniknuti vztahu povedz chalanovi narovinu ... ak nemas aspon 18cm vybavu tak pal kade lahsie a potom bude srat na teba kazdy chalan, budes dobra len a len na sex, ale ty si vyberas co chces, vsakze.
Bodaj by on v posteli neboj spokojný s tebou a vyjebal sa na teba a ty by si plakala a smútila že aký je pekný a aký má velký kkt.. a už by si nikdy nebola šťastná. prajem aby sa ti toto presne stalo.. a ešte ti prajem aby ťa už žiadny chalan neuspokojil..aj keď viem že sa to asi nestane ale si totálna piča, ktorá si nič viac nezaslúži..
@monccaa kup si 25centimetrovy vibrator a povedz sracovi, ze aj pre neho to s Rabbitkom bude lepsie a ze si ovela viac uzije ak do teba bude pichat umelu hmotu a nie jeho trapnych 16 centimetrov (alebo kolko ma)
ty sa tu vkuse rozvasnujes nad takymi kravinami mne by uz bolo trapne, byt tebou, ze ma cely birdz povazuje za slapku s krepymi nazormi...ale kolko ludi, tolko roznych IQ...
No myslim si, ze chalan by sa citil asi horsie ako ty keby ta nespravil.. A pokial si ty dobra v sexe, a on neni uplna lama, tak neni mozne aby ste sa nespravili obidvaja. A ak niekto tvrdi ze na dlzke nezalezi, tak si myslim ze je to hlupost. Ziadna baba nechce mat chalana co ma 8 cm, nech hovori co chce, tak jej to urcite vadi. Ak ho lubi tak sa snim samozrejme nerozide, ak ano, tak ho predsa nelubi. Ale skor ci neskor, ked to neklape v posteli tak sa kazdy urcite rozide. No a ty si samozrejme cupka, co ma asi 15 rokov a uz si videla nejake obrazky. ze?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale zas keby ho ma uplne ze malého, co by som ho v sebe pomaly ani necítila, no neviem, neviem...
@5 .... peknee
inac ho asi tazko milujes
Pravda, že sex je vo vzťahu dôležitý a aj vášeň, ale ak toto považuješ za vzťah, tak zaujímavé