furt mi sestra vraví čo v noci dorábam, proste asi som námesačná minule mi vravela, že som sa v noci z ničoho nič postavila šla do stredu izby a spadla som... ja som si pamätala iba to ako do mňa niekto v noci strčil , spadla som silno na zem a potom
"ďalej vraj som v noci pri sestre stála asi 5minút a podávala jej ruku a že sa ma spýtala či mi jebe a otočila sa ku stene, a ked sa otočila hned po sekunde naspäť vraj som už bola v posteli "
sorry ale ked si toto predstavim nemozem uz dalej ani pisat od smiechu
tiez som bola namesacna ked som bola strasne chora,, asi v 11tich rokoch .. ale to som si ublizovala sama sebe, skrabala sa do krvi a bila vsetkych okolo seba..... pokym robis len to co robis tak je to uplne neskodne... kazdopadne ja by som sa s namesacnym clovekom bala byt v noci v jednej miestnosti ze by zacal vyvadzat tak ako ja vtedy
Moja sestra ráno vykrikovala ,, Chceš džem alebo napiču? ,, Má 12 rokov. Presvedčila som sa či nebola hore ale tá o ničom nevie. Mám dosť keď s ňou musím spať v jednej izbe alebo keď sme u babky No koniec a ešte minule ,, Tak daj jej ten kečup ku dňu matiek ,,
mne sa to párkrát tiež stalo, že som napr šla do kuchyne a s5 do izby do postele, videla ma pritom mama ale ráno som jej trvdila že to neni možné, ja som fakt nebola v noci v kuchyni a tak... ale bola som 10000% presvedčená že nie...
@stratenadeva : smiley: : tak teraz sa ujebávam :... ja tiež kktiny vravím vraj minule " vráť mi moje sladkosti" alebo "skapte vy buzeranti, skap už " ... hrozne dačo
mne sa stalo niečo podobné akurát so sesternicou keď som u našej babky,vždy je plný dom tak s ňou musím spať v jednej izbe a jednu noc som nevedela zaspať tak som rozmýšlala zrazu si sadla na moju posteľ a stále dokola hovorila "drbe ti?" ale mala zatvorené oči.. keď som ju potom poslala spať,postavila sa a lahla si na stôl kde nakoniec aj zaspala potom okolo šiestej rána som sa zobudila na to,že ma niekto facká a kto by to bol,keď nie ona? spala vedľa mňa a fackala ma
ehm...aj ja bývam námesačná občas..sadnem si na postel, alebo sa na nu postavím a vykrikujem rozne veci..minule som kričala: sme lovci činov..NIE?? NIE?? az kym neprisli do izby q neodpovedali mi že áno sme..a lahla som si naspat =D =D =D =D
A ešte mi napadlo... Keď som bola malá, raz v noci som sa zobudila v pivnici. Začala som vrieskať, lebo bola brutálna tma a netušila som, kde som. A mamka s dedom ma našli... Netuším, ako som sa tam dostala, ani prečo som tam išla... No bola som tam
môj spolubývajúci si raz v noci sadol na postel a začal v hlave rátať integráli a rukou ich zapisoval do vzduchu a potom zrazu povedal: uff to fúka, to fúka lahol a spal ďalej
all this really made my day len piste piste dalej, nech sa mam na com smiat
ja som jeden cas mala obdobie ze som sice nebola namesacna, ale vela som zo sna rozpravala. no a moj priatel, ako spravny partner, sa vzdy toho chytil a snazil sa rozvijat debatu
a tak mi potom vzdy rano hovoril co som zas rozkecala....a na jedno si aj pamatam, ako sa ma pytal, ze co robim a ja suverenne so zatvorenymi ocami som mala ten obraz v hlave a povedala som - "skacem cez gumu v Amerike"
raz som bola námesačná asi 12 som mala ale nič dramatické som nerobila len som si zapla telku .a asi neurolog je na to najlepší lebo to znamená že niektore časti mozgu spia a niektoré sú hore...a este ked sa niekomu prisnije že ako má niečo urobiť..tak papier a pero na nočný stolík ...Einstein tak objavil teoriu relativity
Ja keď som mala asi 8 rokov, tak som sa v noci zobudila a a námesačná som sa vybrala na wc. Otec mi hovoril, že vraj som pol hodinu otvárala vchodové dvere a chcela som sa ísť vycikať na chodbu v činžiaku . Potom ešte som zvykla chodiť ku skriniam a trieskala som s dvierkami, kým som všetkých nezobudila. Moja sestra má zase v oblubebe v noci rozprávať zo sna . Minule to bolo "dám si pizzu, ale veľkú, nie malú!" .
Aj mne babka povedala, že si z ničoho nič sadnem na posteľ a niečo jej poviem, alebo len pozerám. Raz som sa chcela dostať do skrine... Rozprávam zo spánku...
náájlepšie fórum aké tu bolo úplne s atu smejem na tých zážitkoch
a tak pridám niečo aj ja :
Keď som mala asi tak 9 rokov, tak som zaspala oblečená a moja milujúca mamina sa rozhodla že ma odnesie do mojej postele a prezleče ma do pyžama ale v tej chvíli ostala jej drahá dcéruška námesačná dala som si dole ponožku a začala s ňou biť mamu ocinko bol nablízku ale namiesto toho, aby pomohol svojej manželke sa račej na tom celom smial
Podobne aj mne,určite bývam námesačná v noci Keď som bola menšia som trieskala dverami,hľadala po byte psa..Nedávno som sa v noci zamkla a ešte som si hodila do vlastného izbového koša moje tričko DDD
No môj priateľ býva námesáčný,v noci sa odrazu strhne,sadne si na postel,postaví sa celý zmätený,a raz aj spadol s postele a jeb ho do skrini...som sa strašne zľakla,ale hovoril mi minule,že ked minule spal a rano sa zobudil mal okolo seba rozhadzane plany a knižky od televízora a nevedel kto a co to tam dal,tak asi v noci daco zase majstroval a hovoril mi že aspon jedne žaluzie musí mat v noci otvorene aby ked sa v noci zobudi vedel zorientovat,lebo sa boji že pojde na balkon.no veru pojím sa s ním spät.
ja som zasa vraj raz v noci spievala- absolutne o tom neviem ale dodrbávala som sa na tom dlho (na to ze obcas cosi hovorim zo sna som si uz zvykla ale ze aj spievam ) pred spánkom som totiz pocuvala mp3 a ta pesnicka bola taka super ze som mala chut ju spievat ale nemohla som lebo okolo boli ludia tak v noci som si to asi vynahradila
Ja mám kamoša, čo keď u nás spal, tak chcal do kvetináča... teda pokúšal sa o to triaal sa všade inde, len nie do toho kvetináča... Keď bol doma, tak chcel zožrať jogurt, ale bez lyžičky - chcel si ho vyliať do papule ale netrafil sa a vylial ho na seba. Odvtedy už som mu nedovolila u nás spať
Btw sa tu u*ebávam už 2. deň A ja mám zážitky iba z rozprávania zo sne... Raz som v noci zakričala "Šťavička!!!" Lebo sa mi snívalo že som niesla dáku šťavu po lane a spadla som Alebo raz som si zo spánku prdla
Ja mam znamehom, ktory ako namesačny sa raz vybral preč z domu, no mama mu tesne pred tym ako otačal klučom tresla jednu kres hubu a od vtedy už namesačny nebol, takže odporučam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Spytaj sa na to odbornika , informativne , nemusis chodit k psychiatrovy a rovno sa slhnut na gauc a vyrozpravat mu cely zivot za 50e na hodinu
@smartboy aj sestra sa bojí
Raz som niečo večer nevedela nainštalovať a snívalo sa mi, ako to mám urobiť a fakt to išlo
sorry ale ked si toto predstavim nemozem uz dalej ani pisat od smiechu
@willbebetter ja viem, je to smiešne
cítila
ale ja mám vo všeobecnosti také čudné sny, takže som sa nad tým nejako moc nezamýšlala
@stratenadeva : smiley: : tak teraz sa ujebávam :... ja tiež kktiny vravím vraj minule " vráť mi moje sladkosti" alebo "skapte vy buzeranti, skap už " ... hrozne dačo
Ale nie tak, ako bol môj brat pred desiatimi rokmi.... Keď sa postavil a načúral do taburetky, lebo si myslel, že je to záchod..
A ešte mi napadlo... Keď som bola malá, raz v noci som sa zobudila v pivnici. Začala som vrieskať, lebo bola brutálna tma a netušila som, kde som. A mamka s dedom ma našli... Netuším, ako som sa tam dostala, ani prečo som tam išla... No bola som tam
ja som jeden cas mala obdobie ze som sice nebola namesacna, ale vela som zo sna rozpravala. no a moj priatel, ako spravny partner, sa vzdy toho chytil a snazil sa rozvijat debatu
a tak mi potom vzdy rano hovoril co som zas rozkecala....a na jedno si aj pamatam, ako sa ma pytal, ze co robim a ja suverenne so zatvorenymi ocami som mala ten obraz v hlave a povedala som - "skacem cez gumu v Amerike"
a tak pridám niečo aj ja :
Keď som mala asi tak 9 rokov, tak som zaspala oblečená a moja milujúca mamina sa rozhodla že ma odnesie do mojej postele a prezleče ma do pyžama ale v tej chvíli ostala jej drahá dcéruška námesačná dala som si dole ponožku a začala s ňou biť mamu ocinko bol nablízku ale namiesto toho, aby pomohol svojej manželke sa račej na tom celom smial
mne sa raz stalo, ze som pocula, ako hovoril daco brat.. asi pozeral star wars, lebo vykrikoval take cudne veci