Dobrý deň prajem..Obraciam sa na Vás s mojím problémom,ktorý ma v poslednej dobe trápi..Ide o to,že na internete som spoznala jedného chlapca,ktorý je neskutočne fajn..Zistili sme,že máme toho veľa spoločného, píšeme si takmer každý deň, niekedy aj 3 hodi
no pozri, ak sa s ním nechceš stretnúť, tak sa s ním nestretávaj, ale ak to naozaj chceš, tak sa s ním stretni a takéto veci proste nerieš, bude ako bude... zbytočne sa nad takýmito somarinkami zamýšľať podľa mňa
no ak sa s ním chceš stretnúť tak choď a nenechaj sa odradiť tým, že si hanblivá. Aj ja som , s mojim priateľom sme sa síce z videnia poznali zo školy ale najskôr sme si len písali , až potom sme išli von a prvý krát to bolo také tichšie (obaja sme hanblivý ) a teraz sme spolu rok a nelutujem
Neboj sa ! Stretni sa s ním! Vopred ho ale upozorni ,že nie si práve z tých najukecanejších tak nech sa neurazí ak budeš sem tam mlčať...ak sa mu budeš páčiť tak na tom trápnom tichu sa pri 239 stretnutí zasmejete
A moje skúsenosti ? na moje prvé stretko došiel chalan s frajerkou ale neodradilo ma to a prišlo ďalších 19? stretnutí ..ani jedno neľutujem ..každé mi niečo dalo, kopec srandy......a to posledné mi dalo zatiaľ najviac
Chod do toho, je to len nezáväzne stretko, najskôr od toho nečakaj nič a potom uvidíš či môžte byť kamaráti alebo niečo viac, nechaj tomu čas
Nepremškaj šancu, je to človek taký istý ako ty, pomysli si, že on má také isté problémy so stretkom, nie je si istý, či sa s tebou bude mať o čom rozprávať, či ťa zaujme... Ver mi, chalani sa radi hrajú na "gerojov a čávov", v skutočnosti majú podobné neisté pocity ako my baby Niektorí to vedia dobre zakryť, to je jediná barlička
Nemáš sa čoho báť, jedno stretko s príjemným chalanom nikdy neublíži a môžeš získať viac ako stratiť Nehraj sa na niekoho, kým skutočne niesi, bud svoja Ak sa bude veľmi líšiť od toho, čo ti písal, jednoducho s ním prerušíš kontakt a je to vyriešené... Rozprávaj sa s ním o niečom, čomu rozumieš, všeobecných veciach, čo ho baví, plánoch,cieľoch,ambíciach, ktoré by chcel dokázať (popritom si utvoríš svoj obraz) a debata sa rozvíri. Držím ti palce, nech to dobre dopadne
To nevadi ze si hanbliva,urcite aj on sa bude hanbit pri prvom stretnuti lebo je to prve..a uz postupom casu to opadne urcite chod do toho ak ste si sadli ja som sa cez internet uz stretla s par ludmi,sice ma viac sklamala(ale to bolo preto ze mi neskor svojim chovanim ublizili) ako potesili ale bolo par takych ktore nelutujem
Stalo sa mi parklad že som šial som v človekom, s ktorym som nemala ani o čom písať nie tak ešte povedať, ale vonku je to upne iné. V kuse bola téma. Keď je aspoň jeden z dvojice komunikativny nenastane trapne ticho neboj sa ty ništ!
@loveistheanswer zvažovala som , že to spíšem ..ale tak ešte musím nahrabať pár stretnutí
@tasha5 áno všetko z netu mňa to baví...spoznávať nových ľudí .. teraz už mám síce polročnú pauzu a neviem či sa k tomu ešte vrátim ..ale nemáš čo stratiť...samozrejme o každom/každej som čo-to vedela pred stretnutím a vždy som kamoške podala základné info kam idem, s kým idem ....aby kontaktovala rodičov ak sa nevrátim taký druh dobrodružstva...
to bude v pohode, ja som sa s mojím terajším frajerom tiež takto spoznala, stretli sme sa asi tak 5 dní po tom, čo sme si začali písať.. a tiež som z toho bola rovnako vystrašená, lebo som hanblivá a nekomunikatívna a vedela som, že on je vo väčšine vecí presný opak mňa, takže som sa desne bála toho, že sa nebudeme mať o čom baviť a že sa pred ním maximálne tak strápnim.. ale dopadlo to v pohode, boli sme spolu asi hodinu, prechádzali sme sa po meste, bavili sme sa o úplných blbostiach ako opisovanie mojej rodiny, spolužiakov, našich zvierat...
takže ak ten chalan nie je úplný blbec, vôbec sa nemusíš trápiť, dopadne to v pohode
@mia246 tak to je super, budes a uz si moj idol disappointed:rofl) ze to nie je take dno ako si niektori myslia . ono lepsie ich poznas niekedy najprv cez pismena lebo v reali to nejde tak lahko hned na prvy raz. jasne jasne,viem ze nemam , len este zalezi ci mam chut na niekho noveho alebo nie, zatial som bola par raz a uslo to . a ja zas az tak neoznamujem lebo sa nechystam k nim domov alebo co
@tasha5 Prečo dno? Či to robia len zúfalci ? Hmm v tomto mám asi šťastie , že dokážem ľudí odhadnúť po pár správach...stačí jedna zlá odpoveď, poznámka ...a koniec debaty, stretnutie sa ruší ..no jasné, najprv o tom musíš byť ty presvedčená, že chceš
@mia246 no ze ved mate sa zoznamovat vonku, nie na internte ved vies a tie spravy vsetci fotrovci vychrlia na teba len co kde sa komu stalo atd. ale to je ina kapitola . a ved hej da sa uhadnut, ale ked uz to je nejaky cas, tak to nezrusim len tak . a mozno sa aspon v debatovani zlepsim, keby aj nic nevyjde
Podobný "problém" som mal aj ja, nakoľko som hanblivý a tiež nie som veľmi komunikatívny resp. neviem tvoriť témy, ale keď sa nejaká nájde tak to už ide. Stretol som sa s viacerými babami z netu, a asi pri 70% som zažil to trápne ticho. A najzaujímavejšie je to, že napr. s dvoma babami si nemám problém písať aj celý deň a vždy je o čom, no keď sme sa stretli, bolo ticho a trapas. Nechápem to. Čiže nemáš sa čoho báť, určite choď do toho, stratiť nemôžeš nič, môžeš len získať. Len pamätaj na jednú vec, nikdy sa pred stretnutím nezamýšľaj nad tým o čom budete kecať, lebo ja som to robil a myslím si, že práve kvôli tomu bolo to ticho, nakoľko keď som sa pár krát nad tým nezamýšľal a nechal som tomu voľný priebeh tak stretko dopadlo super Takže nechaj tomu voľný priebeh, improvizuj a buď sama sebou
nečítala som moc tie komentare nado mnou, ale choď s ním niekde kde sa zabavíte aj bez extra rozprávania, tam si navzajom na seba zvyknete (alebo aj nie) a potom to uz pojde lepšie... alebo chodte do čajovne!
toto isté som mala aj ja...na nete veľká pani a strašne som bála, že naživo to bude iné, že budem iná a že bude to trápne ticho.ale nebolo a sme spolu vyše roka ..
určite choď do toho, za jedno stretnutie nič nedáš, aspoň uvidíš či to má zmysel a nemôžete si predsa celý život len písať
prvé stretnutie je určite ťažké, rozprávajte sa o hocičom, a neber zle to ticho, aj to je občas výborný spôsob komunikácie - vtedy stačí pár pohľadov, úsmev a neverbálna komunikácia
fakt sa nemáš čoho báť, určite do toho choď! uvidíš ako potom po čase, keď sa tá nervozita prelomí na to budeš nostalgicky s úsmevom spomínať
ja keď som naposledy išla takto von s chalanom s ktorým som si "písala každý deň", tak sme išli v sobotu poobede na kávu a vrátila som sa z kávy domov až v nedeľu večer a odvtedy sa ľúbime jak kone
spravila som to dva krát - že som sa stretla s niekym z internetu a dopadlo to 2 krát úplne inak!
Prvý krát to bolo asi tak, že som si s jedným chlapcom písala fest dlho, mali sme o čom kecávať a zhruba tak po mesiaci sme sa stretli a bola to hrôza! Predstav si 2 hodiny byť s niekým, kto hovorí iba "Aha" "Dobre" Fajn" "To naozaj?" "Vážne?" "Skvele"...
H.R.O.Z.A!!!!
Aspoň mi pomohol objaviť môj talent - udržiavať konverzáciu o ničom a mať aj tak stále čo rozprávať pretože som si 2 hodiny kecala sama so sebou
A ten druhý krát... Rozišla som sa s chalanom. Zhruba pred 2 rokmi som spoznala jedneho chlapca cez net, pisali sme si zhruba tak 2 mesiace už tak dááááávnooo... A po dvoch rokoch mi napísal len tak z ničoho nič či sa nestretneme.. A zrazu... Stretli sme sa a v živote som sa s lepším človekom nerozprávala! V živote!! Tak perfektne mi sadol smiali sme sa celý čas...
Aj som s nim potom chodila lenže mojou hlúposťou som o neho prišla a doteraz to lutujem..
aaaaaaaaaaaa mala som taky isty problem ale sla som s nim vona bolo to v pohode, boli trochu rozpaky samozrejme ale dalo sa, sli sme do kina, tam sa nemusite tolko rozpravat ked nechces a teraz sme dobri kamarati
ten strach poznám.. takýto problém som mala aj ja síce som ho predtým ako sme šli spolu von raz videla ale to na takých 5 minút ..
no, ale prejdem k tomu problému.. keď som s ním mala ísť sama von tiež som sa bála ako to dopadne.. tiež som sa bála že bude ticho a nebudem vedieť čo mám povedať.. ale nakoniec to dopadlo fajn dokonca lepšie ako som čakala takže, poviem ti asi tolko že sa nemáš čoho báť a keď si tak dobre rozumiete tak to je super .. nemáš sa čoho báť
Kolík si už s ním píšeš ? Lebo dobre riešenie je že chvíľu písať a hneď na vonok, lebo takto sa ten na druhej strane mohol namotať na teba a potom môže prísť to sklamanie Ale rozhodne sa ničoho neboj ak to má vyjsť tak to vyjde ak nie tak nie život ide ďalej ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Ak nie tak nie nič sa nestane. Nemáš o čo prísť, predsa je to len písanie a toho človeka na druhej strane nepoznáš aj keď si myslíš, že áno.
2. Dopredu ho na túto skutočnosť upozorni. Ak nie je debil, pochopí, ak je... tak škoda sa s ním zahadzovať.
3. Ak si naozaj sadnete, nemusíš sa báť, po chvíli to pôjde
Neboj sa ! Stretni sa s ním! Vopred ho ale upozorni ,že nie si práve z tých najukecanejších tak nech sa neurazí ak budeš sem tam mlčať...ak sa mu budeš páčiť tak na tom trápnom tichu sa pri 239 stretnutí zasmejete
A moje skúsenosti ? na moje prvé stretko došiel chalan s frajerkou ale neodradilo ma to a prišlo ďalších 19? stretnutí ..ani jedno neľutujem ..každé mi niečo dalo, kopec srandy......a to posledné mi dalo zatiaľ najviac
Nestretávala som sa samozrejme len tak s kde-kým
Chod do toho, je to len nezáväzne stretko, najskôr od toho nečakaj nič a potom uvidíš či môžte byť kamaráti alebo niečo viac, nechaj tomu čas
Nepremškaj šancu, je to človek taký istý ako ty, pomysli si, že on má také isté problémy so stretkom, nie je si istý, či sa s tebou bude mať o čom rozprávať, či ťa zaujme... Ver mi, chalani sa radi hrajú na "gerojov a čávov", v skutočnosti majú podobné neisté pocity ako my baby Niektorí to vedia dobre zakryť, to je jediná barlička
Nemáš sa čoho báť, jedno stretko s príjemným chalanom nikdy neublíži a môžeš získať viac ako stratiť Nehraj sa na niekoho, kým skutočne niesi, bud svoja Ak sa bude veľmi líšiť od toho, čo ti písal, jednoducho s ním prerušíš kontakt a je to vyriešené... Rozprávaj sa s ním o niečom, čomu rozumieš, všeobecných veciach, čo ho baví, plánoch,cieľoch,ambíciach, ktoré by chcel dokázať (popritom si utvoríš svoj obraz) a debata sa rozvíri. Držím ti palce, nech to dobre dopadne
@tasha5 áno všetko z netu mňa to baví...spoznávať nových ľudí .. teraz už mám síce polročnú pauzu a neviem či sa k tomu ešte vrátim ..ale nemáš čo stratiť...samozrejme o každom/každej som čo-to vedela pred stretnutím a vždy som kamoške podala základné info kam idem, s kým idem ....aby kontaktovala rodičov ak sa nevrátim taký druh dobrodružstva...
takže ak ten chalan nie je úplný blbec, vôbec sa nemusíš trápiť, dopadne to v pohode
@tasha5 Prečo dno? Či to robia len zúfalci ? Hmm v tomto mám asi šťastie , že dokážem ľudí odhadnúť po pár správach...stačí jedna zlá odpoveď, poznámka ...a koniec debaty, stretnutie sa ruší ..no jasné, najprv o tom musíš byť ty presvedčená, že chceš
čím je ten chalan normálnejší,tým mi viac lepí sa s ním stretnúť...
@loveistheanswer správna odpoveď
určite choď do toho, za jedno stretnutie nič nedáš, aspoň uvidíš či to má zmysel a nemôžete si predsa celý život len písať
držim moc moc palce
ja keď som naposledy išla takto von s chalanom s ktorým som si "písala každý deň", tak sme išli v sobotu poobede na kávu a vrátila som sa z kávy domov až v nedeľu večer a odvtedy sa ľúbime jak kone
fakt nemáš čo stratiť
Prvý krát to bolo asi tak, že som si s jedným chlapcom písala fest dlho, mali sme o čom kecávať a zhruba tak po mesiaci sme sa stretli a bola to hrôza! Predstav si 2 hodiny byť s niekým, kto hovorí iba "Aha" "Dobre" Fajn" "To naozaj?" "Vážne?" "Skvele"...
H.R.O.Z.A!!!!
Aspoň mi pomohol objaviť môj talent - udržiavať konverzáciu o ničom a mať aj tak stále čo rozprávať pretože som si 2 hodiny kecala sama so sebou
A ten druhý krát... Rozišla som sa s chalanom. Zhruba pred 2 rokmi som spoznala jedneho chlapca cez net, pisali sme si zhruba tak 2 mesiace už tak dááááávnooo... A po dvoch rokoch mi napísal len tak z ničoho nič či sa nestretneme.. A zrazu... Stretli sme sa a v živote som sa s lepším človekom nerozprávala! V živote!! Tak perfektne mi sadol smiali sme sa celý čas...
Aj som s nim potom chodila lenže mojou hlúposťou som o neho prišla a doteraz to lutujem..
Tak závisí hlavne od toho aký je ten človek
..teraz keď si spomenieme na naše prvé stretnutie, smejeme sa
no, ale prejdem k tomu problému.. keď som s ním mala ísť sama von tiež som sa bála ako to dopadne.. tiež som sa bála že bude ticho a nebudem vedieť čo mám povedať.. ale nakoniec to dopadlo fajn dokonca lepšie ako som čakala takže, poviem ti asi tolko že sa nemáš čoho báť a keď si tak dobre rozumiete tak to je super .. nemáš sa čoho báť
by som povedal uplne ,ze ta holka sa sama odjebcuvala