Vie niekto poradiť funkčnú metodu na zbavenie sa strachu z hororov? nepíšte mi tu prosím to,že ich nemám pozerať. Proste strašne má lákajú a chcem ich pozerať.Ale vždy to ma následky. Včera som videla v kine The Woman in Black a skoro som vypustila du
nečítala som to ale poviem ti videla som raz horror a nie je to pre mňa tak ich nepozerám mám big fantáziu potom sa mi o tom sníva a keďže som poserutko prvého stupňa nepozerám ich nerieš hovadiny
snaz sa na to pozerat ako reziser, nie ako divak.. Teraz pojde takato scena, toto bol dobry efekt.. Pripadne si skus natocit horor s kamaratmi.. A tiez sa prestanes bat.. aspon by si mala, u mna to fungovalo
prestať sa báť... strach je prirodzená obrana človeka. Preto neexistuje žiadny Neboj sa. človek bojí. Nemusí sa práve báť hororov, ale vždy sa nájde niečo, čoho sa začne báť.
k hororom len toľko... no skús ich pozerať cez deň. nedívaj sa v noci na to. alebo si zasvieť. Tma robí s ľuďmi čudasté veci. Keď zaspávaš mysli na niečo iné. Zatvor oči a trebárs začni myslieť na to, že si trpaslík a chodíš po horách a dolinách a pod. veci. to utíši tvoju myseľ. proste si nepripúšťaj, že niečo také existuje. Trebárs si predstav ako ten film natáčali. ako behal režisér a vrieskal po hercoch. ako im robili tie masky z toho filmu. Ako sa rehotali na nepodarených záberoch alebo pod. uľaví sa ti a uvedomíš si, že to bol LEN film.
ja sa bojím aj Scary Movie, viem o čom hovoríš. Bojím sa ísť večer na záchod. A po tme do lesa, to je hotové utrpenie sprevádzané plačom.. A zatiaľ mi nič nepomohlo
Horory boli vymyslené aby sa človek bál nie? Majú nás vystrašiť, čím sa bojíš viac tým je kvalitnejší. Takže ak je nejaký horor pri ktorom sa nebojíš tak to asi nie je dobrý horor. Takže ak si sa po nejakom horore bála tak aspoň vieš že bol dobrý.
Pozri si film o filme, a potom, si pozri horor, a hovor si á to je toto tam použili toto aby to vyzeralo že to je toto , alebo to sprav opačne, najprv horor, a potom film o filme (teda z natáčania) chápeš?
No tak horor este jakz takz ale nedavno som zhliadol suhrn najdesivejsich videi, podla toho co hovorili niektore realne hnusne psycho veci a moj spanok bez sance. Ak je tam len naznak toho ze je to realne tak moj mozog zacne vymyslat milion variant a pokojny piatkovy spanok v haji. ;n;
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
teda, keď som v posteli alebo tak
2.musis pozerat----->si kua uvedom ze to je vymyslene
ked nepomoze, skus znova od prveho bodu
k hororom len toľko... no skús ich pozerať cez deň. nedívaj sa v noci na to. alebo si zasvieť. Tma robí s ľuďmi čudasté veci. Keď zaspávaš mysli na niečo iné. Zatvor oči a trebárs začni myslieť na to, že si trpaslík a chodíš po horách a dolinách a pod. veci. to utíši tvoju myseľ. proste si nepripúšťaj, že niečo také existuje. Trebárs si predstav ako ten film natáčali. ako behal režisér a vrieskal po hercoch. ako im robili tie masky z toho filmu. Ako sa rehotali na nepodarených záberoch alebo pod. uľaví sa ti a uvedomíš si, že to bol LEN film.
proste sa smejem, keď napr. tak kričia a predstavujem si, aké to muselo byť pre nich smiešne alebo trápne, keď to točili