Som mesiac po operácii srdca. Menili mi chlopňu a rez mám po celom hrudníku. Už sa mi to hojí a lekár vraví, že mi to zmizne a nebude vidieť skoro nič, ale hore pod krkom ešte stále mám steh...vlastne uzol, ktorým to šitie asi zakončili a kým sa ten vstre
aale..budes sa zbytocne teraz bat..nechaj tomu cas a uvidis, ze to bude dobre. Vieš, ze teraz prave by si sa nemala baat a namahat srdce ani nic..tak no stress aaa neboj..to ti neubudne z krasy veed aj horsie sa stava...cize nemusis sa bat..pockas rok..a ani to nebude vidno..aa..mozno aj skor (aspon si myslim)
ono čo tam po jazve dôležité je že je všetko v pohode to ostatné ako tá jazva sa vyrieši neskor neviem ale asi ty hovorili sa mi zdá že repík je na to dobrý ked si to budeš potierat, len treba optimizmus do života
Mne operovali znamienko na pleci vzadu na chrbte, keď mi vybrali stehy, tak tam vznikla taka dosť veľká jazva, keď sa mi roztiahla pokožka, ale už krásne mizne, už nie je ružová, je biela a začína mi ladiť s ostatnou pokožkou a už ju nie je takmer ani vidieť neboj sa, jazva ti neostane, len tomu treba čas
jazvou sa trapit nemusis... mna v 2 rokoch tiez operovali nie na srdiecko ale mala som nejaky cukrovy vyrastok medzi prsiami..a ta jazva rastie so mnou zmierila som sa s nou normalne chodim na kupalsko..vsetko je v poriadku
ono existuje nejaky pripravok po ktorom miznu jezvy (resp. sa minimalizuju aby ich nebolo vidno), netusim ako sa vola ale maju to v lekarni staci sa spytat
presne tak aj ked jazva ostane niejeto nic zaco sa hanbit uplne normalka dokonca minule davali v telke nejaku modelku co mala jazvu cez brucho od autonehody a nenechava si ju pri foteni retusovat ani nic...
hlavné je, že žiješ... za tú jazvu sa podľa mňa vôbec hanbiť nemusíš... je to normálne... ona časom zmizne, ak nie celkom tak aspoň nebude tak viditeľná...podľa mňa to nie je žiadna hanba, ja mám po vyberaní znamienka na krížoch tiež jazvu a to dosť veľkú, ktorá celkom tiež nikdy nezmizne, alebo aj strie na nohách (ktoré nezmiznú nikdy) a nehanbím sa za to, kľudne si dám aj minisukňu a holé nohy. každý sme nejaký, každý sme si niečo prežili... fakt sa tým netráp... a inak, nová móda - prečo nie?
Pozri,to budeš neskor sotva vnímať... zatial ti to vadí ale neskor nebudeš. Uvidíš... Ja by som možno mala isť na operaciukvoli skolioze a to vraj ostava hrozná jazva.Neboj, jazvičku prežiješ držím palce aby si nemala
kamaratovi amputovali celu ruku aj s klbom a ma masivnu jazvu pod krkom (tiez taky uzol)ale nikto to neriesi. netrap sa kvoli jazve, casom zjemnie a nebude taka viditelna (vlastna skusenost), prestanes vnimat ze vobec nieco mas a ten co to bude riesit je debil poznam vela ludi co maju vyrazne jazvy. ak budes sa kvoli tomu trapit budu to riesit aj ostatni. neries, nebudu ani oni
WAU...mas moju uctu a respekt ze si taku narocnu operaciu podstupila na slovensku. ja bi som slovenskim lekarom nedal ani si zasit prst, natoz nexat sa operovat. ved....ked si skoro zabili prezidenta , tak co ma odnix cakat bezni clovek, ze?! no ja bi som radsej umrel ako sa nexat rezat na slovensku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Len ma štve, že teraz si musím krížom cez hrudník všeliako dávať šatky.
Niektoré baby si myslia, že zavádzam novú módu.
Repík som ešte neskúšala, vlastne nepotieram si to s ničím.
@radulik7
Chradka...
aaaa dostal som nato nejaky sprej....bieliaci zeby ? neviem...
Jazvou sa netrap
Aj ked ti tam ostane tenka jazva, tomu kto ta ma rad to nevadi.
Uz som ti povedal...ked to niekomu bude vadit si ta nezasluzi.
A viac na to nemysli!
Chchrrradka si pchotvra, ale aj tak ťa mám rada
@alfinko
Dado ja viem a nabudúce pred tebou schovám notebook.
@radulik7 to trafila
jazva nejazva lubit ta budem stale .. tak sa netrap
Ďakujem ti Miško