No neviem ako začat.Už sa odhodlavam dost dlho založit tuto diskusiu.
No takže k veci...Smojim chalanom chodim asi 7-8 mesiacov a ešte sme spolu nespali pretože ja sa toho nesmierne bojim.Bojim sa že to bude boliet a že to bude nejaky trapa
U každej to je individuálne, niektoré to nebolelo prvýkrát vôbec a vydržala to zatiaľ každá, tak to asi až také hrozné nebude. Najdôležitejšie je, aby si bola dostatočne vlhká a uvoľnená, keď sa budeš aj pritom takto báť, tak do teba ani nevnikne.
A nech sa stane hocičo, nezabúdaj, že je to len sex. Chodíte spolu 8 mesiacov, tak už ste čo-to spolu prežili a veríte si, tak aj keď sa to naprvýkrát nepodarí, tak to neber tak tragicky ako o tom píšeš.
..no mna to nebolelo...iba asi prvú necelú minutu ako do mna vosiel.. ale ked uz bol vo vnutri bolo to o.k.. ani krv som nemala.. ..
a co sa týka toho ze sa bojis..vies aj ja som sa bála... ze bude dajaký trapas.. ale ta prezila som to aj bez neho.. a to som sa bala velmi.. ale no túzba to skúsit s mojim milácikom bola ovela väčšia.. .. a ja som sa uz na to citila.. takze .. nelutujem.. drzim prsteky..
hm rada by som poradila, ale toto sa nemozes pytat nas... kazdy kazducky clovek je iny a kazdy ma iny nazor, styl, kazdy ma rad nieco ine a tak isto je to aj s tymto. Ved aj ked "to baba dostane" tak nie kazdu to boli...poznam pripady kedy v case tychto neprijemnych dni je niekto aj pre velke bolesti v nemocnici co to nemoze vydrzat. A sex? mna osobne to nebolelo, ale uistim ta ze ak mas chalana, ktory je charakter, tak to boliet nebude a ak ano, tak malo. (A mozno mala rada, ak sa velmi bojis, bud navrchu aby si to cele mala pod kontrolou a co ti nebude prijemne, rychlo zastavis )
no tak sa uvolni a uzivaj si to...nemas co pokazit...ak ta to bude nahodou boliet tak mu to povedz...ak ta mam rad tak to pochopi a prestane alebo to nejak vilepsi
@8 nie je pravda, že ak je to charakter, tak ju to zaručene nebude bolieť. To si kde vzala prosím ťa? Na milovaní sa zúčastňujú obaja partneri, nie len jeden môže za všetko
@cicushka33 Ak sa bojíš, tak to nerob. Bola by si len zbytočne nervózna a to je pri sexe takmer to najhoršie, lebo ak budeš nervózna, nedokážeš sa uvoľniť, a potom to bude naozaj bolieť. Daj tomu ešte čas
je dôležité aby si pritom bola uvoľnená, ak nie, tak ťa to bude bolieť. A ak je tvoj chalan chápavý a povieš mu, že ťa to bolí, tak prestane. Trapasom sa môžeš aj nemusíš vyhnúť, vtedy sa len usmej a v budúcnosti budeš nato spomínať s úsmevom na tvári
@21 ty si z kade dosiel?? sa uz uvedomte ked to robia tak ako si napisal tak do nich hubuju vsetci ze su kurvy a ked to chcu normalne s tym koho lubia tak je to zase zle... nezda sa ti ze si protirecis??
@19 presne tak to ma byt lebo nejaky debil ktory ta lubit nebude sotva bude dbat nato, ci ta to boli alebo nie, pojde mu iba o to aby si urobil dobre... a take napady nemoze mat nik iny iba holyknight
no a teraz k veci ja som na tom podobne a preto som sa rozhodla pockat... inak myslim si ze najlepsie je ak to pride samo a nie ak to silou mocou chces vynutit a ked to pride tak nato budes pripravena a ani sama nebudes vediet ako ale mal by to byt pekny zazitok s bolestou alebo bez nej, ak to bude niekto koho lubis a kto lubi teba, tak nato budes urcite spominat
ano je to individualne...mna to veru ale bolelo ako slak...ale neboj sa...ked ste uz spolu tak dlho poznate sa verite si..ja som bola pritom uvolnena...ver partnerovi
ja by som len reagovala na @4 ... to ze sa dievca boji, podla mna nemusi nutne znamenat, ze nie je pripravene... dokonca by som povedala ze urcity strach je prirodzeny...
tak ja som chalan tak ti nemozem povedat to co chces vediet s istotou.ale viem ti povedat ze urob to ked to budes chciet spravit.a hlavne nestresuj.pak ako bolo spomenute len budes viac napata a bude ta to viac boliet.inak trapasy patria k zivotu ale nemyslim ze by mali byt nejak. a ak ta ma partner rad tak sa ti smiat ani nic podobne nebude
no takto mna to osobne nebolelo ale nato ani nebudes mysliet pritom ked budes uvolnena a ked bude priatel nezny nebude ta to boliet chod dotoho len upozornenie: potom to uz bude ako droga a budes to chciet stale
@44 ty si seres do huby, daj mi aspon 2 nicky ktore mam akoze... a tomas si vie pozriet IP, neverim ze nie takze si len ubohy chudak co sa snazi takto utocit bez agrumentov... no jo blavak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
A nech sa stane hocičo, nezabúdaj, že je to len sex. Chodíte spolu 8 mesiacov, tak už ste čo-to spolu prežili a veríte si, tak aj keď sa to naprvýkrát nepodarí, tak to neber tak tragicky ako o tom píšeš.
p.s.: len taka drobna vec, ze sa mi nesmierne lubi tvoj av
a co sa týka toho ze sa bojis..vies aj ja som sa bála... ze bude dajaký trapas.. ale ta prezila som to aj bez neho.. a to som sa bala velmi.. ale no túzba to skúsit s mojim milácikom bola ovela väčšia.. .. a ja som sa uz na to citila.. takze .. nelutujem.. drzim prsteky..
@12 to akože s tebou?
@cicushka33 Ak sa bojíš, tak to nerob. Bola by si len zbytočne nervózna a to je pri sexe takmer to najhoršie, lebo ak budeš nervózna, nedokážeš sa uvoľniť, a potom to bude naozaj bolieť. Daj tomu ešte čas
@13 co?
@19 presne tak to ma byt lebo nejaky debil ktory ta lubit nebude sotva bude dbat nato, ci ta to boli alebo nie, pojde mu iba o to aby si urobil dobre... a take napady nemoze mat nik iny iba holyknight
no a teraz k veci ja som na tom podobne a preto som sa rozhodla pockat... inak myslim si ze najlepsie je ak to pride samo a nie ak to silou mocou chces vynutit a ked to pride tak nato budes pripravena a ani sama nebudes vediet ako ale mal by to byt pekny zazitok s bolestou alebo bez nej, ak to bude niekto koho lubis a kto lubi teba, tak nato budes urcite spominat
Nechapem,ked to necitis,tak sa nikam nehrn...
Kedy konecen sa naucite zodpovednsti? Sex nie je ako hranie an piesku...
to ze sa dievca boji neznamena ze nie je pripravene..
osobne si myslim, ze pripravenost k sexu nestaci po fyzickej ale i psychickej stranke..
a ako som uz niekde pisal.. vo veku do 18 je to skor vynimka ako bezna vec..
a je celkom vtipne ze na birdzi su akurat tie baby ktore spadaju do kategorie vynimka..
Puxo pred 19 hodinami
@holyknight @harlequin tak ak je to
pravda tak je to dost malo, sa necudujem ze
nemas sex s babami tvoje
názory+výzor+malý penis = 0%šanca ...
keď máš tak rád penisy strkaj si ich kde len chceš a mňa už neotravuj