Ziadna moznost nesedi... Nie som otec, a nepovedal by som ze manipulaciu s babetkom zvladam uplne bez problemov, lebo treba byt opatrny.
Napriek tomu ze to nevnimam uplne bez problemov, nebal by som sa. Mal som mladsiu sestru tak dost neskor, ked som mal asi 15, a vtedy som ju drzal na rukach casto... a prezila
Bala som sa kedysi velmi, ale odkedy som mala par babatiek na rukach a pracovala s tazko postihnutymi detmi ktore tiez trebalo nosit alebo to s nimi bolo este daleko namahavejsie strach opadol a zvykla som si.
@sasi2680 Myslela som to úplne vážne Jednak som už veľa krát držala v rukách šteniatka, ale viac krát aj bábätko veľmi dobrej kamarátky mojej mamy... Miilujem psíky, dokonca viac, než väčšinu ľudí ktorých poznám, som psíčkarka telom i dušou a nehanbím sa za to, že dokážem prirovnať ľudské bábatko k psiemu šteniatku Moja havinka, ktorá už žiaľ nežije (veľmi krátko), bola pre mňa dôležitejšia, ako asi všetci ľudia okrem mojich rodičov, ktorých poznám. Viem, že to nie je bežné, viem, že je to divné... A že ma za to môže XY ľudí odsudzovať. Ale je to tak a dokonca poznám aj veľmi veľa takých ďalších ĺudí...
tak trošku sa bojím, som dosť motoricky grambľavá, som jedináčik a nemám odmakané na mladších súrodencoch, chce to veľa učenia sa, ale aj tak chcem vlastné deti, podľa možnosti >1
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Napriek tomu ze to nevnimam uplne bez problemov, nebal by som sa. Mal som mladsiu sestru tak dost neskor, ked som mal asi 15, a vtedy som ju drzal na rukach casto... a prezila
Respekt mam ale uz nie strach.