@attis Myslím, že nemusíš niekoho poznať aby si dospel k záveru, že stretnúť s ním by si sa asi nejak zrovna nechcel a príde ti zvláštny, v nie dobrom slova zmysle A už ťa mám aj tak zafixovaného ako analmana, sorry, not sorry.
@zdasati
lebo som sa prezentoval tak,ako...pridával som veci o análnom sexe a pod. teraz kto to nevedel možno sa prekvapil,toť ale ja fakt nerozlišujem medzi morálnymi vecami,pridával som sem šokujúce fotky,ale už som sa na to vybodol,našiel som si inú úchylku.
@marleymt bola to reklama Ligy proti rakovine.. a čo viem prestalo to preto, lebo v Teleráne na Markíze sa niekto ráno sekol a pustil celú reklamu a tak zrušil moment kedy s tým chceli vyjsť na povrch..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
to nemyslíš vážne!
ako si ma tak rýchlo odhalil?
no neviem mám na to talent? xD
aj Ty si,lebo ťa nepoznám.
lebo som sa prezentoval tak,ako...pridával som veci o análnom sexe a pod. teraz kto to nevedel možno sa prekvapil,toť ale ja fakt nerozlišujem medzi morálnymi vecami,pridával som sem šokujúce fotky,ale už som sa na to vybodol,našiel som si inú úchylku.
dostal som ohlasy,že som creepy...a pod.,tak ja neviem...
ani nie
ze to hovoris zrovna ty
silne slova
digestory su ale zalezitosti pre amaterov
co ta toto napadlo vobec ? to by sa museli bat aj mna ! :happy: no nic letim :letim:
lebo som vraj strašideľný...