pokial by to nebol nejaky jedovaty pavuk z brazilskeho pralesa tak sa nebojim. Cely zivot mam panicky strach z mačiek, tych sa od detstva bojim a najviac mi vadia. Pavuky pre mna niesu problem.
Celý život sa ich bojím a keď vidím niekoho chytať ich na ruky (hoci aj kosca) tak ma až strasie. Ale bolo aj horšie, teraz sa tých menších ako kosce, kútniky a tak nebojím ani zabíjať a problém mi robia už len také tie chlpaté čierne čo sú ako dvojeurovka a väčšie, takže úspech
Ked nejakého doma zbadám tak ho nejdem hned zabiť, nechám ho nech si lezie po nábytku iba v izbe mi vadí, nepáči sa mi predstava žeby po mne v spánku liezol tak ho radšej vynesiem na chodbu.
Nebojím sa ich, no keď po človeku lezue aj malý pavúčik, tak to nie je tak príjemné, čo sa mi už stalo. Ale inak by som ich vedel vychytať v miestnosti, keby sa ich osoba bála.
Ako ktoré. Tie malé bytové či hajzlové mi strach nenaháňajú. Ale tie veľké tarantuly a iné exotickejšie, tých by som sa určite bál. Našťastie z filmov viem, že ak by som uvidel tarantulu, nesmiem kričať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
A zoberiem ich aj do rúk, ak viem, že mi od nich nehrozí kusanec