Nie ! skôr naopak zbožnujem keď o tretej ráno vypnu v meste lampi a ja sa v temnote trmácam domov svietiac si iba z mobilom. Ale všeobecna sa rád bojím ,ano ano viem som divný ale všetci ste blázni iba ja som lietadlo
Neviem, asi hej Akože vonku keď je tma, tak mám taký divný pocit, ale v pohode. Ale doma keď som a idem v noci na záchod napríklad, tak musím prejsť okolo zrkadla a toho sa bojím ais najviac A občas úplne v pohode, je mi jedno či je tma alebo nie, ale niekiedy (hlavne, keď pozerám Supernatural), tak bežím zo záchodu ako o život
vcelku mám tmu rada...len neznášam tie svoje paranoidné stavy keď idem večer/ neskôr večer/v noci/nadránom sama domov...vždy mám pocit, že ma niekto sleduje, alebo na mňa vyskočí nejaký psycho-maniak...a vtedy trielim ako o život
Nebojím sa tmy, ale bojím sa toho čo môže tma ukrývať..napríklad ak je nov a naše pouličné lampy ako vždy nesvietia (alebo veľmi slabo), a idem sama domov... vtedy to je strašidelné, myslím, že je to celkom ľudské správanie...
Tu ked som par krat isiel o 3 v noci domov tak vsetko pekne svieti , ale semafori uz len blikaju na oranzovo , super hororova atmosfera s tym tichom co je vsade.
raz som strašne skoro ráno vyšla z domu a cesta na zastávku mi trvá asi 4-5 minút. všade tma, nikde žiadna lampa, žiadne svetlo, ešte taký strašidelný vietor do toho, mala som pocit, že tam každú chvíľu skolabujem.
Po pozretí nejakého hororu ktorý ma naplnil strachom mám strach sa pohybovať SAMA v tme po byte ...skor nemám rada byť sama v tme, akonáhle mám spoločnosť je to no proste boží
Tiež sa bojím tmy. Niekedy mávam také stavy, kedy sa v noci bojím prejsť z kuchyne do obývačky, lebo si myslím, že ma cestou niečo zožerie . A presne z týchto dôvodov nemám rada horory, lebo po nich mávam takéto stavy . Ale dosť mi pomáha, keď si svietim s mobilom. V jednej ruke mobil a v druhej mačka ako podpora. Veľmi jej za tú jej trpezlivosť ďakujem
Veľmi sa bojím tmy. A ja krava som minule išla s kamoškou von. A 1 ulička nebola osvetlená.A ona tam chcela ísť. Ale ja som skoro zomrela od strachu,lebo som si myslela že sa tam niečo hýba. Fuuj. hnusný pocit.
A keď som sama doma,tak to je megabrutálne. A keď ešte ako sprostá kukám do polnoci trileri.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Neviem, asi hej Akože vonku keď je tma, tak mám taký divný pocit, ale v pohode. Ale doma keď som a idem v noci na záchod napríklad, tak musím prejsť okolo zrkadla a toho sa bojím ais najviac A občas úplne v pohode, je mi jedno či je tma alebo nie, ale niekiedy (hlavne, keď pozerám Supernatural), tak bežím zo záchodu ako o život
Coho sa tam mam bat? ze vyskoci strasidlo? no nech , mam pici.
Tu ked som par krat isiel o 3 v noci domov tak vsetko pekne svieti , ale semafori uz len blikaju na oranzovo , super hororova atmosfera s tym tichom co je vsade.
raz som strašne skoro ráno vyšla z domu a cesta na zastávku mi trvá asi 4-5 minút. všade tma, nikde žiadna lampa, žiadne svetlo, ešte taký strašidelný vietor do toho, mala som pocit, že tam každú chvíľu skolabujem.
skôr samoty a tmy dokopy.
Ono ja si predstavím hneˇvšetko len to zlé..a potom sa bojím ísť von aj so psom,keď je tma...
A keď som sama doma,tak to je megabrutálne. A keď ešte ako sprostá kukám do polnoci trileri.